“Aku pun macam ni” – Netizen Terhibur Tengok CCTV Wanita ‘Kantoi’ Menari Bila Dalam Lift Berseorangan

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Tipulah kalau kita tak ada buat satu perkara pelik bila kita tengah berseorangan kan, dalam bilik kat rumah, tak pun masa dalam lift.

Kalau tak berselfie, menyanyi, kalau tak menyanyi mesti menari kan? Tengok line clear  padahal ada je ‘mata-mata lain’ sedang perhatikan kita.

Contohnya macam gadis ni. Tak tahulah stress kerja agaknya, bila tengok dia kat dalam lift sorang-sorang terus buat onar. Hahahaha!

 

Bukan nak buka aib orang..Video ni bagi inspiration kat aku yang kat mana2 pon kita boleh enjoy your life

https://twitter.com/amieyruljoshua/status/1097762973173444608?s=21

Aduii, dok oii admin pula yang jadi malu sebab admin buat lagi teruk daripada kau dik.

Video rakaman CCTV yang dikongsikan oleh seorang pemuda yang lebih dikenali sebagai Amieyrul Joshua di Twitter ini dah meraih lebih daripada 10,000 retweets dalam masa tak sampai sehari.

Niatnya bukanlah nak membuka aib wanita ini, tapi ia hanya sekadar inspirasi dan hiburan kepada kita untuk sentiasa enjoy your life bila ada cabaran dalam hidup

“Girlll kalau you all perangai macam nih memang nice af laa..sebab apa sebab u so happy go luckyy.

Ni aku nak cakap sikit video ni bukan nak buka aib orang ka nak bagi malu ka..video ni bagi inspiration kat aku yang kat mana2 pon kita boleh enjoy your life though sometime its quiet hurt…pls lah bangsa bitter ni positif lah sikit.”

Mendapat tarikan netizen, masing-masing tersipu-sipu malu dan mengaku bahawa mereka juga akan melakukan perkara sedemikian. Bagaimanapun, netizen juga bersikap terbuka dan terhibur melihat telatah gadis ini.

“Seronok tengok korang comment happy tengok videoo ni aku macam boleh rasa apa yang korang nak imagine…spread love positif and kindnesss.”

 

Perangai aku serupa dia. Aku tahu kewujudan CCTV tu tapi lantak kau – Netizen

 

Identiti wanita tersebut, Aisyah

Sumber : Twitter

Alahai, tak apa dik jangan risau kitaorang semua terhibur tengok telatah awak. Admin pun selalu buat dengan geng-geng satu kepala.

 

Baca : Video Pengantin ‘Sporting’ Flashmob Menari Zapin Buat Ramai Wanita Rasa Tak Sabar Nak Kahwin

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?