“80% bahagian sulit rosak”- Coo Doo Son, Pedolifia Paling ‘Ekstrem’ Di Korea Selatan

Memandangkan tahun depan lelaki tak berhati perut ni akan bebas, pengguna Twitter dengan nama profil Taja Lee, kongsikan kisah kekejaman Coo Doo Son, si pedolifia dari Korea Selatan ini lakukan sekitar 11 tahun lepas kepada kanak-kanak yang berumur 8 tahun yang buatkan korang rasa geram.

 

Ajak budak 8 tahun ‘main’ dalam tandas

Insiden ini berlaku pada tahun Disember 2008, pada waktu itu mangsa Na Young masih berumur 8 tahun dalam perjalanan ke sekolah.

Dia tangkap Na Young ke satu gereja dan bawa masuk toilet,dan guess what? Dia boleh ajak budak ni buat seks dengan dia. Budak umur 8 tahun mana lah tahu apa-apa, makin takut lah jadinya menangis tanpa henti.

Masa ni Cho, pun jadi badan dia boleh tumbuk muka dan badan Na Young. Makin terukla budak tu nangis, dia boleh gigit pipi Na Young sampai koyak dan cekik sampai pengsan. Lepastu..

Dia rogol budak tu teruk gila. Tak tahu lah mcm mana punya teruk, tapi sampai almost 80% private part Nayoung ni koyak dan rosak teruk. Imagine weh mcm mana punya binatang dia buat dekat budak tu.”

Lepas dia puaskan nafsu serakah dia. Dia bersihkan diri and lap semua kesan dekat toilet untuk hilang kan semua bukti. Tak guna. Terus dia balik rumah buat muka macam orang tak bersalah dan sambung tidur.

Apa jadi dekat Na Young?

Lemah ditinggalkan keseorangan dalam toilet tu. Dia berjaya sedarkan diri dan berjalan keluar mintak tolong. Saksi yg nampak dia and call polis cakap dia nampak Nayoung ni naked dengan badan lebam penuh darah.”

Kesiannya, sedih pula jadi kat Na Young. Pihak hospital selamatkan Na Young. Dalam masa yang sama polis pun buat siasatan kat gereja tu. Tapi susah nak jumpa sebab Cho dah bersihkan.

Pasal keadaan Na Young pula, dia dapat diselamatkan tapi keadaannya sangat lah teruk. Tapi lepas cari betul-betul, polis jumpa cap jari Cho kat dalam tandas tu dia ditangkap 3 hari lepas tu, masa tu dia mabuk.

Rupanya si Cho ni memang dh banyak kali kena tangkap. Ada 17 kes under nama dia.

Nayoung yang dalam keadaan kritikal dapat diselamatkan walaupun dengan muka yang teruk lebam, usus dikatakan keluar sikit melalui kemaluan dan terpaksa membuang air menggunakan tiub.”

Memandang keluar masuk penjara ni dah lali dengan dia, Cho pandai macam mana nak belakon innocent  depan hakim dan putar belit fakta. Tak guna! Dia boleh cakap dia tak tahu apa-apa dan mengaku diri dia tak bersalah.

Katanya dia nak ke gereja sebab nak pergi buang air, lepastu nampak ada sorang lelaki kelam kabut keluar dari tandas.

Lepas dia masuk tandas tu nampak Na Young terbaring, takut punya pasal dia terus lari.

Disebabkan tak ada bukti yang kukuh, pihak mahkamah just dapat bukti cap jari dengan keterangan Nayoung je. So end up Cho ni dijatuhkan hukuman ringan iaitu penjara 12 tahun. Tu je wehhh so Desember 2020 ni si Cho dah bebas.”

Ramai yang tak puas hati. Tapi nak buat mcm mana. Law orang Korea kan.. Lagipun bukti tak cukup.

Na Young pula sekarang ni dah sihat dah. Cuma  sampai sekarang buang air melalui tiub. Trauma? Jangan dicakap la. Umur 8 tahun dah kena macam tu siapa tak trauma weh. 

Berdasarkan sumber, penyanyi Ali ada buat lagu pasal ni tau. So korang boleh check it out. Ada juga movie pasal ni. Tajuk ‘Hope’ kisah tu pon sedih. 

 

Baca : “Penjara 70 tahun tak cukup!” – Bapa ‘Kerjakan’ Anak Umur 1 Tahun & Muat Naik Video Dalam Dark Web

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?