3 Cikgu ‘Langgan’ Isteri Kawan Baik Sampai Mengandung!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Suami tak guna!

Ungkapan paling tepat untuk menggambarkan sikap terkutuk dan jijik seorang lelaki yang dah aniaya isterinya.

Menurut perkongsian di Twitter ni, lelaki tu tanpa ada perasaan pergi ‘jual’ isterinya kepada bestfriends dia!

 

Semuanya cikgu….

Lebih jijik lagi, kesemua lelaki durjana termasuklah suaminya itu semua bekerja sebagai seorang cikgu! Wehhh buat busuk nama cikgu lahhhh!

Sumber: Twitter

Individu berkongsi tweet ni yang juga dipercayai merupakan seorang lawyer bagaimanapun mengaku yang dia tak ada niat nak merendahkan karier seorang guru dan katanya itulah realiti yang berlaku.

Sumber: Twitter

 

Disahkan mengandung!

Menangis teresak-esak wanita malang tu sambil explain dekat hakim di mahkamah. Meskipun hati luluh dan terpaksa kuatkan diri, mangsa sempat beritahu yang dia dah pun disahkan mengandung. Lebih menyedihkan, dia tak tahu siapakah bapa kepada anak yang dikandung! YA ALLAH WEHHHH!

Gambar hiasan

 

Tersalah failkan kes…

Sudahlah tersalah fail kes, suami pula tak datang mahkamah….

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Inilah hakikat dan realiti yang berlaku zaman sekarang. Pasangan suami isteri yang kita lihat bahagia mungkin ada kisah buruk di belakang tabir, siapa tahu..

Apa-apa pun kalau anda adalah mangsa perbuatan jahat, jangan takut untuk buat laporan polis dan failkan kes di mahkamah. Berani kerana benar untuk tegakkan keadilan!

Harap kes kakak ni dapat selesai dengan adil….

Baca: Suami Jenis Apa Ni?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!