Zul Ariffin Akui Ramai Berikan Pandangan Nakal Lepas Gambar Anu Tersebar

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Okay guys, admin simpati betul dengan pelakon lelaki Malaysia, Zul Ariffin yang kini jadi topik hangat bukan sebab lakonannya tapi sebab gambar tak senonoh tersebar.

Lepas gambar tersebut tersebar dekat instastory, ramailah gadis-gadis yang meninggalkan komen-komen yang tak senonoh di media sosial. Siap ada yang katakan Zul Ariffin ni lelaki idaman!

Sumber: Instagram

 

Tak kisah kalau peminat wanita nak simpan gambar tu



Menurut Berita Harian, Zul dah redha dengan gambar tu tersebar dan dia kata kalau korang nak simpan gambar tu, simpanlah. Dia tak kisah kalau peminat wanita nak berfantasi dengan foto alat sulit yang dikatakan miliknya tu. Dia pun sedar yang dia tak ada hak nak larang kalau peminat nak simpan gambar tu.

“Saya sedar foto itu sudah tular dan menjadi buah mulut ramai. Kalau mereka rasa nak simpan gambar itu, simpanlah. Tapi mereka harus sedar yang foto itu tidak senonoh.”

 

Zul Ariffin akui ramai beri pandangan nakal lepas gambar tersebar

Kalau tengok komen dekat media sosial, amboiiii gegadis sekalian jaga sikit adab tu! Kemain lagi memuji dan meminta-minta gambar bogel Zul Ariffin. So, memang tak hairanlah bila dia akui sejak gambar tersebar, orang ramai mula tengok-tengoknya tapi Zul rileks je handle situasi ni.

“Tak dinafikan, selepas gambar itu tersebar luas, orang mula memberi pandangan nakal pada saya. Pergi restoran pandu lalu pun, orang senyum. Tapi saya okay saja.”



Sumber: Twitter

 

Tak mahu tuduh sesiapa dan nafi gambar sulit tu miliknya

Walaupun nama bekas wanitanya dikaitkan menjadi dalang gambar ni tersebar, namun, dia tak nak tuduh sesiapa tapi tak menolak possibility tu ada.

“Entah, saya tak mahu tuduh sesiapa tapi kebarangkaliannya ada. Apapun, saya sudah move on dengan isu itu dan mahu lebih fokus kepada kerja.”

Menurut Sinar Harian, Zul juga menafikan lelaki dalam gambar berkenaan dirinya. Dia turut tegaskan yang dia masih waras untuk tidak melakukan perkara yang akan memalukan diri sendiri.

“Saya tidak melakukan perkara itu. Takkan saya nak muat naik gambar kemaluan sendiri di sosial media.”



Hmm.. Dah lah tu sebar gambar tak senonoh si Zul ni. Kesian dia dimalukan macam tu sekali. Gambar tu bukan gambar dia pun. Bawak bersabar ye gegadis sekalian.

Ishh.. ishh..ishh.. Siapa punya kerja lah tu!

Baca: “Your ass is hot” – Uqasha Senrose Bengang Peminat Minta Gambar Bogel di Instagram

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:


Written by Amalina Zainal

Seorang yang optimis dan teliti serta berkemahiran dalam berkomunikasi; boleh bekerja dalam pasukan, berfikiran terbuka dan seorang yang menepati masa.