in ,

“Weh ending dia” – Cubaan Wanita Ini Selamatkan Anjing Jalanan Buat Netizen Sedih Sebab…

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Musim PKP ni selain kita duduk rumah, binatang jalanan seperti kucing dan anjing juga terkesan. Iyelah sebab kita sebagai manusia yang prihatin selalu bagi makan dan minum untuk dorang tu. Mesti dorang pelik mana pegi ramai-ramai manusia kan.


Cakap pasal binatang jalanan ni, admin nak share satu kisah sedih pasal seorang wanita cuba selamatkan anjing jalanan. Admin tengok video ni pun rasa sebak dengan ending dia weh, serius tak tipu. Korang tengok lah video @jumaqstieena kat bawah ni. Sediakan tisu siap-siap.

 

Kesiannya

Tak sangka anjing yang diselamatkan tu akhirnya meninggal dunia. Admin ingatkan dia akan hidup dengan sihat dan duduk dengan wanita yang selamatkan dia tadi tu. Rupanya ending dia lain.

Terima kasih untuk awak juga yang nampak dan selamatkan anjing tu. Sedih gila weh. Tapi takpe, janji sempat selamatkan dia dari mati tepi jalan macam tu je.

Weh ni lagi sedih mati kat tangan. Kesian kat kucing tu. Mungkin ajal dia dah sampai, kita memang dah tak boleh buat apa-apa dah.

Betul, at least pengakhiran dia penuh dengan kasih sayang dan bantuan orang. Bukan mati tepi jalan macam tu je.

Siapa yang expect ending macam tu. Admin pun tak boleh ramal sepanjang video macam mana nasib anjing tu. Tapi ending dia memang sedih weh. 

 

Baca: “Apa kata kau je makan sardin tu” – Wanita Ini Dikecam Cuba Ajar Cara Bunuh Anjing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.