in ,

Wanita Ditahan Polis Kerana Pergi ke Farmasi Memakai G-String Dengan Selamba

Wanita Ditahan Polis Kerana Pergi ke Farmasi Memakai G-String Dengan Selamba

 
 
00:00 /
 
1X

Selalunya pada hari biasa kita akan sibuk menjalani rutin seharian seperti bekerja, bayar bil, membeli barang dan sebagainya.

Namun, minggu lepas ternyata lebih aneh daripada biasa di Jakarta oleh kerana adegan seorang wanita yang dirakam sedang berjalan dalam keadaan separa bogel dengan hanya memakai G-String sambil menjalani rutin harian beliau.

Sumber : Youtube

Menurut Coconuts, wanita itu kelihatan berjalan dalam keadaan separa bogel di sebuah farmasi di Tamansari, Jakarta. Video tular ini menunjukkan wanita itu sedang membeli barang seperti biasa dengan hanya memakai G-string sambil melindungi buah dada dengan tangannya.

Selesai membayar, beliau bergegas keluar dari kedai itu dan memasuki ke dalam sebuah teksi mewah yang memang sudah menunggunya. Terdapat juga beberapa orang yang mengekorinya dari belakang semasa itu. Gatal ehhhh!

Sumber : Youtube

Bukan saja membeli barang, beliau juga dilihat memberi wang kepada peminta sedekah. Video itu dipercayai telah tersebar sejak petang Jumaat lepas dan netizen amat bingung akan kenapa wanita itu berkelakuan begitu terutamanya pada bulan Ramadan.

Dengan kecekapan abang-abang polis, identiti wanita itu akhirnya berjaya dibongkarkan.

Sumber : Youtube

Wanita itu telah dikenal pasti sebagai Vionina Magdalena berusia 26 tahun dan mereka telah menahan beliau di rumahnya yang terletak di Setiabudi, Jakarta Selatan malam semalam.

Buat masa ini tiada lagi kenyataan daripada pihak polis tentang motif wanita itu bertindak sedemikian.

Mungkin gila, mungkin khayal atau mungkin juga cuma panas barangkali. Apa-apa pun kita haruslah jaga perilaku kita terutama di bulan yang suci ini.

Baca : Terlupa Matikan Kamera, Video Gamer Wanita Ini Sedang Onani Tersebar