in

[VIDEO] Sedih Sebab Kucing Mati, Tapi Lain Pulak Jadi Sebab..

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Lobak Merah
[VIDEO] Sedih Sebab Kucing Mati, Tapi Lain Pulak Jadi Sebab..
/

Siapa je tak sedih bila kucing yang kita bela mati semasa dalam jagaan?


Lepas penat menangis tengok dia dah tak ada tu, moment kita nak tanam dialah yang rasa paling syahdu sekali. Pencinta haiwan mesti faham kan perasaan ni?

Daripada sayu, terus terkejut

Samalah juga dengan seorang lelaki dari Singapura ni, Zul.

Cuma pengalaman dia semasa nak tanam kucing tu sedikit berbeza. Daripada sayu, terus bertukar terkejut.

Sebab apa? Terdengar orang tengah buat seks kuat gila weh!

Menurut Zul, dia tengah nak kebumikan kucing tersayang waktu dia terdengar suara ‘pasangan bahagia’ ni.

Bunyi kuat walaupun pakai earphone

Kejadian yang terjadi di flat HDB ni buatkan dia yang tengah sedih terus hilang mood weh. Lawak!

Menurut perkongsian Mothership.sg, Zul tengah pakai earphone waktu dia korek tanah kat kawasan berdekatan flat tu.

Tapi kalau orang yang pakai earphone pun boleh dengar bunyi kuat macam tu, korang rasa satu kawasan flat tu tak dengar ke?

Katanya kejadian berlaku petang Sabtu lepas di Bukit Bedok, Singapura.

Tak tahan lawak

Netizen pun tak tahan gelak bila baca cerita Zul ni. Boleh tahan viral jugalah kat negara seberang.

Siap ada yang ucapkan tahniah atas kelahiran baru untuk future nanti. Haha!

Sumber: Facebook
Sumber: Facebook
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Fuh, tak tahulah macam mana perasaan penduduk kawasan tu agaknya. Tak tahu nak respond apa kalau ada anak kecik yang bertanya.

Tapi bila baca komen, ramai warga Singapura kata tak boleh korek tanah kat kawasan flat tu..so dah terkantoi sendiri ke ni?

Baca: “Nak guna alat permainan seks tak boleh, jadi saya guna sosej je”

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.