in ,

“Tak lawak pun, nasib baik dok kena mate..”-[VIDEO] Netizen Kesal Wanita Biarkan Bayi Menangis Lepas Muka Diconteng Kakak

Featured 11

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Beberapa video dan gambar gelagat seorang kanak-kanak perempuan telah menconteng muka adiknya (masih bayi) menjadi viral semalam, selepas ia dimuat naik di laman facebook milik Aryan Riyaniey.



Dalam video tersebut menyaksikan bayi tersebut meraung dengan kuat selepas mukanya diconteng kakaknya menggunakan pen marker berwarna hijau..hahaha nk adiknya jd hulk kot

Malah sehingga kini video tersebut telah mendapat 20,000 perkongsian di media sosial..woahh banyaknya yang shares.

“Sini kamu..melampau kamu yer…tangkap polis!!” – 1.4 juta tontonan

https://www.facebook.com/aryanrizkin/videos/pcb.2149772035042867/2149771755042895/?type=3&theater

 

“..kamu dh buat muka budak ni mcm ni!” – 550 ribu tontonan

https://www.facebook.com/aryanrizkin/videos/pcb.2149772035042867/2149771891709548/?type=3&theater

Namun niat wanita itu untuk berkongsi bertukar sebaliknya, apabila dia dihentam netizen kerana membiarkan bayi tersebut menangis dan tidak mengelap dakwat yang ada di muka bayi tersebut khususnya di bahagian mata.

Malah dia juga bertindak memarahi kanak-kanak perempuan itu terlebih dahulu tanpa membuat apa-apa kepada bayi tersebut.

Rasanya xlawak kot..motif video ni utk pe yer?

Ambik Kain Terus Lap Muka Baby Tak Susah Pun

Hati-hati la..rasa kesian kat baby

Tak Rasa Lawak Pun

Nasib baik xtercucuk mata..

Silap Haribulan Bute Mata Adik Dia

Cepat2 la cuci..ni sempat rakam lagi

Pegi Cuci
Sumber : facebook

Seram admin tengok muka baby tu lepas kena conteng dengan kakak dia, tapi betul jugak kalau kena mata kan bahaya…..

Baca : Netizen Puji Polis Wanita Ini Menyusukan Bayi Yang Ditinggalkan, Walaupun Doktor Kata Kotor

Featured 9 768X404 1

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.