“Tak lawak pun, nasib baik dok kena mate..”-[VIDEO] Netizen Kesal Wanita Biarkan Bayi Menangis Lepas Muka Diconteng Kakak

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Beberapa video dan gambar gelagat seorang kanak-kanak perempuan telah menconteng muka adiknya (masih bayi) menjadi viral semalam, selepas ia dimuat naik di laman facebook milik Aryan Riyaniey.

Dalam video tersebut menyaksikan bayi tersebut meraung dengan kuat selepas mukanya diconteng kakaknya menggunakan pen marker berwarna hijau..hahaha nk adiknya jd hulk kot

Malah sehingga kini video tersebut telah mendapat 20,000 perkongsian di media sosial..woahh banyaknya yang shares.

“Sini kamu..melampau kamu yer…tangkap polis!!” – 1.4 juta tontonan

Posted by Aryan Riyaniey on Sunday, December 16, 2018

 

“..kamu dh buat muka budak ni mcm ni!” – 550 ribu tontonan

Posted by Aryan Riyaniey on Sunday, December 16, 2018

Namun niat wanita itu untuk berkongsi bertukar sebaliknya, apabila dia dihentam netizen kerana membiarkan bayi tersebut menangis dan tidak mengelap dakwat yang ada di muka bayi tersebut khususnya di bahagian mata.

Malah dia juga bertindak memarahi kanak-kanak perempuan itu terlebih dahulu tanpa membuat apa-apa kepada bayi tersebut.

Rasanya xlawak kot..motif video ni utk pe yer?

Hati-hati la..rasa kesian kat baby

Nasib baik xtercucuk mata..

Cepat2 la cuci..ni sempat rakam lagi

Sumber : Facebook

Seram admin tengok muka baby tu lepas kena conteng dengan kakak dia, tapi betul jugak kalau kena mata kan bahaya…..

Baca : Netizen Puji Polis Wanita Ini Menyusukan Bayi Yang Ditinggalkan, Walaupun Doktor Kata Kotor

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.