in

“Sumpah tak matured” – Lelaki Buang Semua Kasut Ex Gf Tinggal Dalam Kereta Lepas Break Buat Ramai Netizen Marah

Collage 40

Kita semua ada cara sendiri nak get over bila break dengan pasangan kan? Ada yang pulangkan balik barang, ada yang bakar surat-surat cinta dan ada juga yang simpan semua benda untuk kenangan.

Begitu juga dengan lelaki ni, macam yang korang tahu, mostly perempuan memang suka tinggalkan kasut dorang dalam kereta, yelah kadang-kadang kalau pakai heels tu kejap je pastu masuk kereta balik tukar selipar.

So, apa yang lelaki ni buat bila dia putus dengan kekasihnya, dia telah buang semua kasut-kasut yang ditinggalkan oleh bekas teman wanitanya di dalam kereta dan memuat naik gambar kasut dalam tong sampah ke Twitter miliknya.

Screenshot 2020 01 20 At 12.33.11 Pm 1

Ok, sebagai seorang wanita, kita mestilah sayang nak buang barang-barang kita kan? So, reaksi dari ex girlfriend lelaki ni memang expected lah.

Eoezoynucaiydhm 1

“Sumpah tak matured”

Bukan bekas kekasih lelaki ni je yang tak puas hati dengan tindakannya, netizen lain turut sama meluahkan rasa geram dorang dan ada juga yang mencadangkan lelaki ni untuk jual daripada membazir buang macam tu je.

Screenshot 2020 01 20 At 12.41.14 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.41.21 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.41.33 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.42.03 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.42.19 Pm 1

“Baguslah dia buat camtu”

Pun begitu, ada juga segelintir netizen yang menyokong cara lelaki ini. Yelah, nak mula hidup baru kenalah buang segala kenangan lama. Kan?

Screenshot 2020 01 20 At 12.44.43 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.44.59 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.45.18 Pm 1 Screenshot 2020 01 20 At 12.46.11 Pm 1

Korang rasa camna? Memang patut dibuang ke pulangkan balik?

 

Baca: Abang Bomba Tenang Pujuk Lelaki Putus Cinta, Gagalkan Misi Bunuh Diri

Screenshot 2020 01 20 At 12.50.41 Pm