“Share bini ke pukul ramai-ramai?” – Lelaki Dibelasah Sampai Lembik Sebab Dituduh ‘Main Bini Orang’ Padahal…

Baru-baru ni, tular video di media sosial tentang seorang lelaki dibelasah sehingga pengsan oleh sekumpulan lelaki kerana dituduh menjalinkan hubungan dengan isteri orang.

Korang boleh tengok lelaki tersebut ditumbuk, ditendang dan dibelasah bertubi-tubi oleh lelaki berbaju hitam dipercayai si suami sambil lelaki lain turut join sekaki.

Dalam video ni juga, korang boleh dengar suara-suara dekat background mengatakan yang lelaki ini telah menjalinkan hubungan sulit dengan isteri orang.

Main dengan bini orang.”

Bukan tu je, lepas dibelasah bertubi-tubi, lelaki ini merayu supaya si suami ini berhenti memukulnya namun tak diendahkan sebelum dada dan mukanya dipijak dan disepak.

Lelaki yang dibelasah itu mula tak sedarkan diri bila lelaki berbaju hitam menghentak mukanya dengan lutut. Allahu…

Kerana video yang tersebar ini menggunakan ayat ‘main dengan bini orang’, ramai netizen mula mengecam tindakan lelaki malang tersebut dan ada juga yang menyokong perbuatan suami itu. Namun seorang netizen telah tampil memberi penjelasan tentang cerita sebenar.

Laki ni tolong buat repot polis sebab yang kaki pukul ni duk pukul bini dia… Last2 laki bodo tu x puas hati bawak geng-geng bacoi pi pukul laki ni…”

Sumber: Facebook

Setakat ini masih belum ada lagi maklumat lanjut mengesahkan peristiwa disebalik kejadian yang berlaku di Pulau Pinang ini.

Let’s say kalau bini dia memang betul-betul curang kan, dia sangguplah masuk penjara sebab pukul orang? Kesian tengok lelaki yang kena belasah tu tak melawan langsung.

 

Baca: “Cepatlah jatuh talak” – Isteri Curang Dengan Doktor Minta Suami Ceraikan Sebab Nak ‘Join’ Party Janda-janda

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson