“Sedap betul body hijab*tch ni” – Perangai Lelaki Pervert Makin Melampau, Netizen Bengang Gadis Bertudung Litup Pun Jadi Sasaran

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Dah menjadi lumrah orang perempuan untuk berhias dan mencantikkan diri mereka. Malah mereka buat semua ni bukan untuk lelaki pun, semuanya untuk kepuasan diri mereka sendiri.

Jadi bila dah bergaya dan cantik tu, biasalah bagi orang perempuan untuk upload gambar mereka sendiri di media sosial. Walau bagaimanapun, tindakan ini tak pasal-pasal pula telah mengundang bahaya apabila ada golongan lelaki yang ‘pervert’ menggunakan gambar tersebut untuk tujuan tak baik. 

 

Gambar instafamous dan pelakon cilik terkenal dijadikan bahan pelempias nafsu? 

Menerusi satu perkongsian di Twitter, seorang netizen bagaikan tak percaya apabila golongan ‘lelaki gatal’ ini telah menggunakan gambar seorang instafamous dan pelakon cilik terkenal sebagai tempat melempias nafsu serakah mereka. 

Yang peliknya, gambar instafamous tu dan pelakon cilik tersebut tak adalah menjolok mata ke apa. Malah bertudung litup dan jaga aurat lagi. Kat mana yang seksi sampai bernafsu tu?? 

Allah kenapa teruk sangat ni! 

 

“Lepas ni nak keluar pakai kotak jerla, takkan tengok perempuan pakai kotak pun bernafsu” 

Rata-rata netizen memang tak boleh brain langsung dengan sikap lelaki yang begini. Walhal kalau tengok gambar tersebut, memang kedua-duanya tak nampak seksi langsung. Malah pelakon cilik tu pun budak-budak lagi. Masih bersekolah. Pedophile keee? 

 

“Banyak lagi sebenarnya tu belum group kat telegram semua” 

Min sendiri pun tak boleh faham dengan manusia yang ada fetish macam ni. Harap pihak polis tangkaplah orang macam ni dan tutup laman sosial yang dorang guna sebagai penyebar benda tak elok ni. 

Baca: “Tengok taik pun boleh stim ke?!” – Jadi Ahli Bayar RM100, ‘Group Skodeng’ di Telegram Sebar Video Perempuan Dalam Tandas!

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Syaida Ismail

Seorang yang suka berimaginasi dan amat meminati penyanyi nombor satu negara, Dato' Siti Nurhaliza. Mungkin kelihatan comel dan tidak merbahaya, namun amat menyukai novel bergenre aksi-thriller. Hati-hati!