in

“Sapa suruh kuat tido” – Netizen Terbahak Tengok Pelajar Ini Kena Tinggal Dalam Dewan Kuliah Sebab Tidur

1Tidoq

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Korang mesti pernah tertidur dalam kelas kan? Apa pengalaman yang korang takleh lupa pasal tidur dalam kelas? Mesti ada yang menarik kan.



Kali ni kami nak share pasal sorang student ni tidur tak ingat dalam dewan kuliah. Orang dah balik pun dia masih lena lagi dekat belakang. Cuba korang tengok video dekat bawah ni.

https://twitter.com/syafiqshafwan/status/1172101292778348545?s=21

Kuat sangat tido 

Memang kelakar weh tengok member tidur lena macam tu dekat tempat awam. Nak kejutkan rasa serba salah pulak mana tahu kan tengah mimpi kawin dengan puteri raja.

Screen Shot 2019 09 15 At 5.29.08 PmTu lah yang admin cakap tadi. Serba salah nak kejut korang yang tengah deep sleep. Biarkan dia dibuai mimpi.

Screen Shot 2019 09 15 At 5.30.00 PmAdmin rasa macam terganggu sikit dengan kata-kata kawan dia tu. Kesian gak kalau dia betul-betul tak bernafas. Mahu jadi benda lain dekat situ.

Screen Shot 2019 09 15 At 5.30.15 PmYang ni betul. Kita mesti ada sorang kawan yang jenis macam ni. Kuat tidur tapi result gempak gila. 

Teruskan dan kuatkan semangat untuk belajar ye. Kalau nak tidur tu boleh tapi jangan kantoi dah lah

 

Baca: “Aku tau tido je” – Ini 5 Fasa Yang Korang Lalui Sebelum Dibuai Mimpi

Screen Shot 2019 09 15 At 5.39.54 Pm

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.