“Sapa suruh kuat tido” – Netizen Terbahak Tengok Pelajar Ini Kena Tinggal Dalam Dewan Kuliah Sebab Tidur

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Korang mesti pernah tertidur dalam kelas kan? Apa pengalaman yang korang takleh lupa pasal tidur dalam kelas? Mesti ada yang menarik kan.

Kali ni kami nak share pasal sorang student ni tidur tak ingat dalam dewan kuliah. Orang dah balik pun dia masih lena lagi dekat belakang. Cuba korang tengok video dekat bawah ni.

Kuat sangat tido 

Memang kelakar weh tengok member tidur lena macam tu dekat tempat awam. Nak kejutkan rasa serba salah pulak mana tahu kan tengah mimpi kawin dengan puteri raja.

Tu lah yang admin cakap tadi. Serba salah nak kejut korang yang tengah deep sleep. Biarkan dia dibuai mimpi.

Admin rasa macam terganggu sikit dengan kata-kata kawan dia tu. Kesian gak kalau dia betul-betul tak bernafas. Mahu jadi benda lain dekat situ.

Yang ni betul. Kita mesti ada sorang kawan yang jenis macam ni. Kuat tidur tapi result gempak gila. 

Teruskan dan kuatkan semangat untuk belajar ye. Kalau nak tidur tu boleh tapi jangan kantoi dah lah

 

Baca: “Aku tau tido je” – Ini 5 Fasa Yang Korang Lalui Sebelum Dibuai Mimpi

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.