in

“Salah hantar order kot” – Lelaki Ini Kecewa Lepas Order Soto Tapi Dapat ‘Sup Air Kosong’

1Sup

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Orang kalau tengah betul-betul lapar memang banyak benda tak kena. Kadang-kadang tu lapar sangat sampai dah tak larat nak marah, terus rasa kecewa. Lagi-lagi kalau makanan tu tak sedap dan tak mencapai expectation kita. Kecewaaa!



Cakap pasal kecewa ni, admin nak share satu video seorang lelaki yang order makanan dari sebuah kedai. Dia order soto, tapi sup untuk soto dia tak dapat. Yang dapat air kosong je. Memang makan soto kering lah jawabnya. Haa.. korang tengok lah video @NaimHashim kat bawah ni.

 

Soto kering

Admin tak pasti apa masalah kedai yang dia order tu, mungkin salah hantar order atau sup tu kena masak sendiri. Tapi dengar suara lelaki ni memang kecewa betul suara dia. Mesti tengah lapar gila, pastu dapat pulak makanan macam ni.

Screenshot 2020 09 26 At 11.11.43 AmKalau manager atau staff hantar makanan yang mana tertinggal ni memang bagus lah. Susah nak cari kedai yang jaga customer betul-betul. Mungkin spesis rare ni.

Screenshot 2020 09 26 At 11.11.18 AmBagus betul husnuzon macam ni. Tapi pelik sangat kalau nak makan soto dengan air suam. Kalau admin, lebih rela makan yang kering macam tu je tanpa sup. 

Screenshot 2020 09 26 At 11.13.01 AmWeh bulan puasa memang betul-betul takleh bawak bincang kalau makanan salah. Tak sedap tu takpe lagi, jangan salah sudah. Dah lah tak cukup, memang dugaan orang berpuasa betul.

Apa korang akan buat kalau dapat order salah macam ni? 

 

Baca: “Makan ni jadi Hulk ke?” – Order Thai Green Curry, Tapi Gadis Ini Dapat Kari Pelik

Screenshot 2020 09 26 At 11.14.12 Am

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.