in

Remaja 15 Tahun Dirogol Beramai-ramai Oleh Sekumpulan Lelaki Dikenali Melalui Wechat

Page 2

Perkenalan melalui aplikasi Wechat membawa padah apabila gadis ini menjadi mangsa kerakusan manusia yang dahagakan seks.

Menurut The Star, seorang remaja berusia 15 tahun mendakwa telah dirogol beramai-ramai oleh sekumpulan lelaki yang dikenali melalui aplikasi Wechat.

Wechat Rogol
gambar hiasan

Insiden malang itu berlaku pada 14 Jun di sebuah rumah terbiar yang terletak di Menggatal, Sabah namun gadis itu tampil membuat laporan pada 26 Julai. Ketika kejadian, lima lelaki berusia di antara 13 dan 18 tahun telah mengajak mangsa untuk keluar berjalan-jalan di sebuah rumah terbengkalai.

Rumah Rogol1
sumber: the star

Selepas beberapa ketika, dia memberitahu lelaki itu semua bahawa dia tidak lagi mahu mengikuti bagaimanapun mereka didakwa telah memaksanya dengan alasan mahu berbual dan akan menghantarnya pulang selepas itu.

Namun, selepas tiba di rumah tersebut dan berbual selama beberapa minit, kesemua suspek membaringkan gadis berkenaan sebelum mengambil giliran merogolnya!

Rumah Rogol2
sumber: the star
Rumah Rogol3
sumber: the star

Ketua Polis Kota Kinabalu, Asisten Komisioner M. Chandra mengesahkan bahawa pihaknya telah menerima laporan dan kelima-lima suspek telah ditahan reman sehingga 3 Ogos.

Siasatan sedang dijalankan namun pihak berkuasa tidak dapat memberitahu maklumat lanjut tentang insiden atau latar belakang mangsa serta suspek. Mereka juga tidak menyatakan mengapa laporan hanya dibuat selepas lebih sebulan insiden itu berlaku.

Haaa! Jangan suruh mangsa kahwin dengan perogol pulak! Ramai tuuuu.

Baca: Pelajar Berusia 14 Tahun Mengandung Dirogol Remaja Lelaki Dikenali Melalui Aplikasi WeChat

Rogol Wechat