in

“Puk*mak betul lah, kau turun sekarang!..”- Gadis ‘Sound’ Lelaki Gila Seks Lepas Kantoi Tengah Gosok K*nek Dalam Bas

Admin tak paham betul la dengan spesis lelaki-lelaki gila seks kat luar sana, dalam pengangkutan awam pun kau nak buat perangai!

Kisah ni berlaku kat seorang pemilik twitter @Sarahaniesah1 semalam, sewaktu dia nak balik rumah.

Pada waktu itu, dipercayai dia sedang bersendirian dan cuaca masih lagi terang.

Kes ni berlaku di LRT Cempaka dan kejadian ni betul-betul terjadi dalam bas, make sure korang baca sampai habis dan hadamkan.

Sumber : Twitter

Tapi admin bangga jugak la dengan gadis ni sebab dia lantang dan jerit dekat lelaki yang tengah syok ‘menggosok’ tu..haa padan muka!

Mungkin ada sesetengah orang akan berdiam diri dan segan nak buat macam gadis ni buat kan?

Gadis tu jugak sempat rakam video lelaki tersebut yang nampak cuak lepas kena jerit dan dirakam perbuatannya.

Peringatan kepada perempuan-perempuan di luar sana, make sure korang sediakan pepper spray dalam handbag korang, and kalau berlaku macam ni korang jerit je, biar ada akai.

Baca : Keluarkan Nonek Dia Kat Celah Zip Lelaki Berpakaian Wanita Berkelakuan Tak Senonoh Dalam Train