in

“Perempuan jugak salah?” – Instafamous Terkejut Gambarnya Dijadikan ‘Bahan’ Lelaki Onani Di Grup Lucah Telegram

Nampaknya, Telegram dah jadi macam laman web lucah untuk orang-orang tak bertanggungjawab. Mana taknya, lately ni ramai betul yang kantoikan kewujudan grup-grup lucah di aplikasi tersebut.

Macam biasalah, yang selalu jadi mangsa dah tentunya wanita. Pakai seksi atau bertudung labuh tutup dada pun masih kena jugak.

Contohnya, baru-baru ini, seorang Instafamous telah memuat naik beberapa screenshot di Twitter menunjukkan mesej seorang stranger menghantar amaran tentang gambar dia yang telah disebarkan ke dalam grup lucah di Telegram.

Astaghfirullahalazim. I received something today. Sorry to say, but most of MALAY GUYS ARE DISGUSTING. IF YOU EVER USED MY PICTURE TO MASTURBATE, I HARAMKAN AND SEMOGA ALLAH BAGI BALASAN YANG CASH. TERIMA KASIH. I REPEAT, I HARAMKAN.”

 

Dalam gambar screenshot yang dihantar dekat bawah ni, ada seorang lelaki telah menghantar video dia selesai melakukan onani dengan menunjukkan titisan air mani di atas gambar wanita tersebut. Nafsu binatang!

Kalau korang nak tahu, Instafamous ini merupakan seorang wanita yang dikenali dengan pakaiannya yang menutup dada dan siap pakai stoking lagi! So, netizen agak sakit hati bila sampai sekarang masih ada jugak lelaki yang nak salahkan wanita.

Harap-harap instafamous ni buat laporan polis!

 

Baca: “Jumpa tepi jalan sepak tel*r dia” – ‘Tweet Famous’ Kantoi Suka Sebar Gambar Wanita Dekat Group Lucah Telegram