“Pedas nak mampus anjirrrr…”- Netizen Terhibur Dengan Cerita Lelaki Ni Pasal Dia Makan Ayam McD 3x Spicy

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Setiap kali makanan baru dikeluarkan dan mula dijual mesti kita nak cuba kan? Mesti kita nak tau sedap ke seperti yang dikatakan atau kalau makanan tu pedas mesti kita nak nak tahu kalau makanan tu menepati tahap kepedasan kita atau tidak kan?

Sebagai contoh, ayam goreng spicy McD adalah salah satu ayam pedas kegemaran ramai orang Malaysia. Kalau nak tahu, McD akan jual ayam goreng spicy yang dikatakan 3 kali lebih pedas weh!

Sumber: Foodie

Biasanya kalau makan pedas mesti kita sakit perut dan akan keluar masuk tandas kan? Macam lelaki ni kongsi dekat Twitter tentang pengalaman dia cuba ayam goreng 3x spicy tu baru-baru ni. 

Tapi, perkongsian dia tu memang buat netizen terhibur disebabkan cara dia bercerita tu. Difahamkan, dia dapat rasa ayam tu sebelum dilancarkan pada 25 Julai ini. Kata Syafiq, dia pergi cuba makan ayam tu dan tak pasal pasal menyesal sebab pedas sangat katanya! Sampai berak tembus spender haha!

Sumpah ayam goreng dari neraka jahanam yng ketujuh pedas NAK MAMPUS ANJIRRRRR….”

Sumber: Twitter

Punyalah dia nak gambarkan betapa pedasnya ayam goreng tu sampai mention berak tembus spender! Hahaha. Menurut Syafiq, untuk set terbaru ayam spicy ni korang akan dapat 3 ketul ayam. Bayangkan seksanya nak habiskan, dah la pedas sangat lepas tu sampai 3 ketul.

Ramai netizen terhibur dengan cara penceritaan si Syafiq ni terutamanya part berak tu! Menurut dorang, cara dia describe tahap kepedasan ayam goreng tu memang win!

Sumber: Twitter

Siapa suka sangat makan pedas tu bolehlah cuba nanti!

Baca: “Rushing dia tak boleh bawak bincang” – Terhibur Netizen Tengok Gambar Resipi Nasi Goreng Daripada Lelaki Ni

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Sue Idris

Seorang ibu. Siapa cakap anak aku tak comel siap eh!