in

“Patutlah Justin pilih Hailey” – Netizen Malaysia Kecam Selena Gomez Lepas Viral Posing Gambar Pijak Buku

Selenaaa

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa yang tak kenal dengan penyanyi dan pelakon keluaran Disney, Selena Gomez? Selena ni jugak sangat famous di kalangan fans serata dunia kerana pernah menjadi bekas teman wanita Justin Bieber sebelum penyanyi tu mendirikan rumah tangga dengan Hailey Bieber.



Baru-baru ni, gambar Selena tiba-tiba viral di kalangan netizen Malaysia di Twitter akibat posingnya yang dikatakan agak ‘keterlaluan’. Apa pulak yang keterlaluan tu?? 

View this post on Instagram

hi Cannes…you’re very pretty

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

“Kurang ajar punya Selena, dia pijak buku” 

Menerusi satu posting fan acount di Twitter, dua keping gambar Selena viral yang mana salah satunya menunjukkan selebriti ini sedang posing di dalam library dan memijak beberapa buah buku. 

Gambar ni kemudian viral di kalangan netizen Malaysia yang kemudian bash Selena atas tindakan tak sesuainya tu siap kaitkan dengan Bieber lagi. Buku mana boleh orang pijak-pijak? Kan ada ilmu dalam tu. 

https://twitter.com/baddiesexplicit/status/1199362461784268800

Step On Books
sumber: twitter

 

“Takleh nak salahkan dia fully, sebab maybe dia DISURUH untuk posing macam tu” 

Meskipun tindakannya tu tak boleh diterima netizen, masih ada juga fans yang membela Selena dengan cakap entah-entah buku yang dia pijak tu buku fake dan dia juga mungkin disuruh oleh jurugambar untuk posing macam tu. Haih… 

Hus
sumber: twitter

Haih lawak pulak min tengok perangai netizen Malaysia ni. Sampai anak Pak Gomez di Hollywood pun kena kecam. Apa-apapun tindakan memijak buku tu salah ye, kalau buku fake takpelah. 

Baca: “Saya tak mampu lagi” – Kerap Tidur Lewat” – Banyak Beban Kerja Punca Kematian Pelakon Kacak, Godfrey Gao

Meninggal Sudah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.