in

“Nyanyi relaks pun sedap” – ‘Peluang Kedua’ Versi Cover Neeta Berjaya Pukau Netizen

2Neeta

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa yang tak pernah dengar lagu ‘Peluang Kedua’ dari Nabila Razali tu kan. Admin rasa hampir semua orang pernah dengar ataupun terdengar kat mana-mana.Okay bukan pasal Nabila Razali yang admin nak cerita kali ni, tapi admin nak kongsi dengan korang cover lagu ‘Peluang Kedua’ dari seorang bekas peserta Big Stage 2019, Neeta Manisha. Korang tengok video dari @neetamanis_ kat bawah ni sendiri ye.

 

Nyanyi relaks pun sedap!

Tak boleh disangkal lagi, Neeta ni memang mempunyai suara yang sedap. Tapi itu lah, tak ada rezeki untuk Neeta, tapi Han Byul pun not bad gak dalam Big Stage tahun lepas. Dua-dua pun sedap kan.

Screenshot 2020 09 05 At 2.29.36 PmTakpe kucing tu bagi ‘Peluang Kedua’. Tapu dengan syarat jangan buat lagi. Kesian kat kucing tu.

Screenshot 2020 09 05 At 2.29.20 PmOoppss. Boleh nilai sendiri lagu yang kita suka ikut pilhan masing-masing. Seni nyanyian ni subjektif, tak semua orang suka dan boleh terima benda yang kita suka dan minat. 

Screenshot 2020 09 05 At 2.30.08 PmYang ni admin setuju. Memang talented Neeta ni. Bagi lagu apa pun dia boleh bawak macam lagu dia sendiri. Tak percaya tengoklah video-video dia kat Youtube. 

 

Baca: “Saya bukan Islam” – Peluk Han Byul Semasa Konsert Akhir Big Stage,  Neeta Manisha Kena Bash Dengan Netizen?

Screenshot 2020 09 05 At 2.34.03 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.