in

Nur Airis Nafisya, Model Cilik 3 Tahun Dengan Karenah ‘Cute’ Ajuk Neelofa & Berposing Maut

Airiss

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kanak-kanak sekarang ni makin lama makin bijak eh, macam-macam keletah yang dibuatnya sampai kita tersenyum. Dah lah comel, bila lihat gelagat dia tu mesti hati kita cair kan? Misalnya macam adik Fattah Annas tu.



Tapi kali ini, ada lagi sorang model cilik yang mencuit hati kita, mesti korang dah nampak gambar anak kecil yang ajuk Neelofa kan? Tersenyum admin melihatnya, bukan ni je tau ada lagi gambar lain yang buatkan korang tergelak.

 

Nur Airis Nafisya

47486705 2401483059893463 9204325531934261248 N 47571402 2401483079893461 7115944928894517248 N 1 47574215 2401483279893441 95736491770118144 N

 

Berumur 3 Tahun

47680678 2401483183226784 3738895556609572864 N 47680839 2401483116560124 5853427627104141312 N

 

Sebagai model untuk projek ibunya

48225589 2401483323226770 9108439291834400768 N
Sumber : facebook

47792566 2401483399893429 3890305690803109888 N 48051712 2401483349893434 8593476372356136960 N 48123079 2401483329893436 7125888134667042816 N

Untuk pengetahuan adik Airis ini, bantu ibunya untuk projek make up. Difahamkan ibunya Eka Muliati ini merupakan seorang jurusolek. Jadi dia gunakan anaknya Airis ini sebagai portfolio.

 

Cute & Kelakar !

Airis Airis2 Airis3

 

Airis a.k.a Jemah Lopa

Airis5
Sumber : instagram

Airis4

Sumber : Instagram jemah_lopa,

 

Baca : Netizen Jealous! Anas Sambut Birthday Bersama Gadis Cantik

Page 8 758X400 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.