in

Netizen Terhibur Tengok 3 Bulus Jadikan Pengisar ‘Tebusan’, Dah Sebulan Beli Tapi Tuan Tak Dapat ‘Unboxing’

Kucing Berebut 1 E1645847428846

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Siapa yang bela anak bulus mesti dah sedia maklum dengan perangai diorang yang berbagai. Kalau korang ada bela bulus kat rumah, cuba cerita sikit apa tabiat diorang ni yang buatkan korang terhibur.



Ucnjusx4C5E7Nhxgsn6Zstcnhu E1642301183779

Di Kanada, sepasang suami isteri ini juga berdepan detik lucu bersama tiga kucing peliharaan mereka selepas ketiga-tiga anak bulus terbabit bertindak menjadikan kotak pengisar yang baru saja dibeli sebagai ‘tebusan’. Sampai nak unboxing pun tak boleh sebab kucing-kucing ni dah claim!

Memetik laporan Mirror, Jessica dan Nikki Gerson-Neeves telah membeli sebuah pengisar makanan baru pada bulan lalu. Namun begitu, selepas meninggalkan kotak berisi item itu di atas lantai dapur buat seteika, Jessica perasan salah seekor kucing mereka bernama Max, 4, mula menunjukkan minat pada kotak terbabit.

Xdsqhzlb6Fhx5Kbf6Cxdvvuwri E1642301241551

Selepas melihat Max duduk di atas kotak terbabit, Jessica pada mulanya merasakan perkara itu comel lalu membiarkan saja sebelum aksi itu turut menarik perhatian dua kucing peliharannya yang lain, George dan Lando Calrissian, 13.

Tak lama lepas tu, George, Lando Calrissian dan Max mula berebut nak duduk atas kotak pengisar tu. Difahamkan, tak sekor pun anak bulus tu yang akan biar kotak tu tak berteman. Mesti ada jelah yang menapak atas tu. Sampai bergaduh tiga ekor tu nak duduk atas tu.

Kucing Berebut E1642301410805

Insiden lucu membabitkan tiga ekor kucing itu turut dikongsikan ke laman Facebook dan menarik perhatian ramai. Rata-ratanya terhibur dengan telatah anak bulus terbabit dan tak kurang juga ada yang kesian sebab tuan kucing tu tak dapat guna pengisar baru tu lagi walaupun dah sebulan beli sebab meow asyik berebut nak duduk atas kotak.

0 Screenshot 2022 01 15 145755 E1642301441352

Perkongsian terbabit turut mendapat perhatian syarikat yang menghasilkan pengisar jenama terbabit yang turut menawarkan mahu menghantar satu lagi kotak pengisar yang sama.

Sumber: Mirror

Baca: ‘Oyen & The Gang’ Selamat Masa Banjir, Berpaut Pada Rel Langsir Sambil Silang Kaki

Cover 9 E1642299835698

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.