in

“Nape awak belum tidur lagi”-[VIDEO] Aksi Manja Lelaki Ini Suruh Orang Tidur Buat Ramai Meluat

Cats 85

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Disebabkan asyik main telefon sampai tidur lewat malam, ramai yang kena marah dengan parents diorang sebab nanti mesti akan bangun lewat juga.



Menyedari keburukan menjadi ‘burung hantu’, seorang lelaki membuat video yang menasihatkan orang ramai untuk berhenti main telefon dan terus masuk tidur.

Tapi, ramai pula yang meluat dan geli bila diorang tengok video ‘nasihat’ itu.

 

Buat aksi manja suruh tidur

Menerusi satu perkongsian video yang dimuat naik oleh Hafiy di Tiktok, remaja berusia 17 tahun ini bertanya dua sebab kenapa penonton masih berjaga sambil buat mimik muka dan suara manja seolah-olah ingin memujuk orang suruh tidur.

Bukan itu sahaja, dia siap cakap kononnya Mickey dan Minnie pada bantal dia itu akan tembak orang yang belum tidur juga. Nak tergelak tengok.

“Bagitahu dua sebab kenapa belum tidur. Kalau tak saya dengan Mickey dan Minnie akan tembak awak.”

Video berdurasi 24 saat yang dimuat naik di Tiktok oleh remaja itu sudah viral di Twitter dan dapat pelbagai reaksi daripada netizen.

@hafiyyemok_UDAH TERTANGKAP😤😤 ##dbannedtroops – ruangsendu” href=”https://www.tiktok.com/music/original-sound–6897075703431351041″>♬ original sound – :> – ruangsendu

Geli dan meluat

Di Twitter, ramai yang cakap diorang geli dan meluat tiap kali video itu lalu dekat timeline diorang. Rata-rata netizen tak boleh terima video ‘cringe’ oleh lelaki itu siap cakap kalau anak diorang pun buat video macam itu, diorang nak hantar pergi sekolah pondok terus.

08

90

Ramai yang cringe dengan video tu tapi mesej yang dia nak sampaikan tu berguna juga. Kan elok kalau korang tidur awal, betul tak?

 

Sumber: Hafiy, Twitter

Baca:Lelaki Terkejut Rumah Banjir Lepas Bangun Tidur, Rupa-Rupanya Kucing Buka Paip

Capture 56

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.