in

“Name pun khunsa, kecantikkan tu memang sesuatu lah kan!” – Lepas Safiey, Sajat Pula Sahut #10YearsChallenge

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Mesti korang up to date dengan apa yang tengah trending di media sosial kan? Sejak beberapa hari lepas, ramai betul yang upload gambar #10YearsChallenge di profil masing-masing.


Admin yakin korang pun dah buat sama kan? Kalau kita perhatikan, gambar transformasi 10 tahun lepas ini mendapat sambutan hangat termasuklah golongan-golongan terkenal macam artis bahkan influencer. 

Tapi apa yang menarik perhatian admin, netizen begitu excited nak tengok #10YearsChallenge Safiey Illias dan Nur Sajat.

 

Done! Nothing to hide – Safiey Illias”

Sumber : Instagram

“Ramai sgt yang mntk . Done ! Proud to be my self . Nothing to hide . . #10yearschallenge .”

Disebabkan laman Instagram kedua-dua pengasas produk jelita ini dihujani permintaan netizen. Safiey illias bersikap terbuka dan sahut cabaran tersebut. Challenge accepted!

Namun begitu, netizen masih ternanti-nantikan giliran Nur Sajat pula untuk kongsikan gambarnya. Bukan netizen je tau, Sarimah Ibrahim pun exited nak tengok.

 

Tak sabar menunggu – Sarimah Ibrahim

Sumber : Twitter

Disebabkan itu, boleh dikatakan hampir semua posting terbaru Sajat di Instagram di penuhi dengan permintaan netizen di ruangan komennya.

Nur Sajat sahut cabaran korang semua untuk tunjuk gambarnya 10 tahun lepas. Hmm, begini lah dia..

 

Dah kita dilahir kan cantik!! Name pun khunsa” – Nur Sajat

Sumber : Instagram

“Dulu pernah menang miss kebaya 2009… Rasa nya saya masih mantain seperti dulu… Ko rasa senak dengar stament dari i!!! Haahaaa yang penting saya pernah di crown tau!!! Gitew!!! Duduk tengah lagi!! Beauty with brain
Walaupun ramai tak mampu terima kecaNtikan saya dulu dulu!! Dah kita dilahir kan cantik!! Name pun khunsa, kecantikkan tu memang sesuatu lah kan!!! . Jangan sentap pulak siapa yg tengok!! Aku mantain dari dulu, korang yang panas!!! Menyampah i tau”

Tak sangka Sajat rupa-rupanya pernah menang Miss Kebaya, cantik Sajat ayu je dia ni. Makin meningkat umur makin cantik.

 

Baca : “Nak kata pakai span? Katalah” – Video Sajat Bergelek Lagu Arab Atas Bot Nak Tayang ‘Aset’

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.