in ,

“Mesti gelak lepas bg salam” – Netizen Terbahak Tengok Budak Ini Kacau Orang Solat Terawih

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sedar tak sedar kita dah masuk Ramadhan yang ke-10 harini. Apa perasaan korang terawih dan iftar kat rumah? Mesti best kan dapat spend time lebih dengan family.


Cakap pasal spend time dengan family ni, admin ada satu video nak share dengan korang pasal terawih dekat rumah. Dalam video yang dikongsi oleh @hafrizhudri korang boleh nampak macam mana dia handle seorang budak yang panjat dia time tengah solat terawih. Memang berdekah weh, korang boleh tengok video tu kat bawah ni.

 

Lasak betul!

Aduh berdekah admin tengok video tu. Slumber je dia main panjat-panjat macam tu. Nasib baik brader tu ada skill, kalau tak mau terbalik gak budak bertuah tu.

Ni sapa yang buat ni memang buas dan lasak time kecik-kecik dulu. Memang mendapat lah kena cubit sebab kacau orang tengah solat.

Terima kasih sebab bagi pencerahan macam tu. Layan budak-budak dengan santun pun salah satu sunnah Rasulullah gak tau.Benda baik kita share.

Admin pun terpaku dengar suara imam. Merdu weh. Terasa macam dekat masjid time solat terawih.

 

Baca: “Bukan laki je yang panjat, pompuan pun ikut sekali” – [VIDEO] Rakyat Indo Sanggup Panjat Pagar Masjid Untuk Solat Terawih Berjemaah

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.