in

“Mcm kantoi dating dkt sekolah” – [VIDEO] ‘Disergah’ Bermanja di Set, Netizen Suka Ernie & Syamel ‘Sweet’ Tak Menunjuk

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Pasangan Ernie Zakri dan Syamel sah bergelar suami isteri pada 26 Mac lalu dan sehingga ke hari ini mereka masih menjadi tumpuan peminat. Ramai yang suka melihat pasangan ini yang dikatakan humble dan tak menunjuk-nunjuk kemesraan di media sosial.


Seperti video yang tular di TikTok baru-baru ini di mana mereka berdua ‘kantoi’ bermanja berdua di set pengambaran. Menerusi video itu, Syamel dilihat sedang terbaring mengiring di sebuah kerusi kayu panjang sementara Ernie duduk dan bersandar pada suaminya itu.

@aidunnoe

Bila kantoi tgh bercinta kat set “be like” 🤍… aku tgk video ni banyak kali, sbb sweet sngt..

♬ Welcome to New York by Taylor Swift – mark

Ketika kamera menghampiri, mereka berdua dilihat sedang bergurau dan tertawa kecil. Kata netizen, happiness Ernie dan Syamel ni memang tak dibuat-buat meskipun tidak selalu dilihat di khalayak ramai.

Haa bercinta! Bercinta! Bercinta dekat set, bukan main sekarang.”

Selepas ‘disergah’, pasangan itu tersipu malu namun netizen akui menonton video tersebut berkali-kali kerana suka melihat kemesraan dan kecomelan mereka. Ada yang komen dalam video tu reaksi Ernie dan Syamel dah macam pelajar kantoi dating di sekolah.

Macam kantoi dating kat sekolah dahh 😂🤣🤣🤣.”

Baca: “Pengantin siap face shield lagi” – Netizen Bandingkan Wedding Anak Kris Dayanti Dengan Artis Malaysia Sebab…

Sumber: TikTok
Sumber: TikTok
Sumber: TikTok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.