in ,

“Mcm beli kat pasar malam” – Netizen Kecewa Handbag Buruk Walaupun Beli Dari Jenama Terkemuka

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini tular mengenai salah seorang usahawan terkenal dengan jenama tudung popular tatkala PKP ini. Baru reda dari kecaman dan cemuhan netizen, timbul pula isu baru berkaitan dengan jenama tersebut.


Kali ni admin bukan share pasal tudung popular tu, tapi pasal beg tangan daripada jenama berkenaan. Menerusi tweet oleh @inazeyy, kita dapat tengok keluhan netizen yang beli beg tersebut. Katanya beg itu buruk. Cuba kroang tengok sendiri kat bawah ni.

 

Macam beli kat pasar malam

Netizen yang tengok gambar tu memang tak senang duduk lepas tahu lining kat dalam beg tu warna merah dan tak kena langsung dengan warna kulit kat luar tu. Admin yang tak berapa reti berfesyen sangat ni pun rasa pilhan warna tu sangat tak sesuai dan tak kena.

Sebab tu admin cakap macam beli kat pasar malam tadi. Kalau memang beli kat pasar malam atau uptown kita faham lah kualiti dia macam mana. Tapi ni beli dekat jenama yang orang kata ‘branded’  dan dapat kualiti macam ni… hmmm… kecewa weh

Tak kena langsung warna beg biru macma tu dengan lining merah menyala bagai apai membara tu. Kalau buat macam edisi sebelum ni ok lah gak. Nampak lah exclusive sikit kan.

Admin pun masih tertanya-tanya kenapa orang masih beli dengan brand ni. Mungkin sebab brand loyalty kot. Ish kalau admin tak sanggup nak berbelanja mahal-mahal tapi dapat kualiti macam pasar malam. Baik beli terus kat sana, kalau untung dapat kualiti lagi elok.

 

Baca: “Silap la cari pasal time netizen tengah free” – Netizen Dedah Harga Sebenar Stapler Jenama Duck

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.