in

“Silap la cari pasal time netizen tengah free” – Netizen Dedah Harga Sebenar Stapler Jenama Duck

Combine Vv

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Baru-baru ini viral di media sosial berkaitan isu Datin Vivy Yusof dikatakan ‘menghina’ golongan miskin ketika wabak Covid-19. Ekoran daripada itu, netizen masih lagi mencari ‘bahan’ untuk mengaitkan isu itu dengan produk-produk yang dikeluarkan oleh usahawan itu.



Semua mesti dah tau harga produk jenama Duck ni agak tinggi dan mungkin golongan yang berkemampuan je dapat beli barang-barang jenama ni.

Viral di Twitter menerusi akaun @NasPasir dimana dia mendedahkan harga sebenar stapler seakan-akan sama dengan jenama Duck iaitu hanya RM 1.30 melalui pembelian online daripada satu apps ni.

V

Tapi harga stapler tersebut menjadi RM 80 lepas letak jenama Duck di stapler tu. Amboi mahalnya. Stapler pun boleh sampai harga macam tu sekali? 

V1

V2

“Kalau stapler kertas exam guna stapler tu boleh dapat A ke?” – Netizen

Rata-rata netizen memberi respon negatif dan ‘membahan’ kegunaan stapler tu tak padan dengan harganya.

Serious lah stapler harga RM 80?

T1 6

Harga mahal2 tu bila stapler bunyi itik ke?

T2 5

Kalau stapler tu keluar duit aku beli

T3 2

Untuk stapler borang masuk syurga ke?

T4

Baca : Vivy Yusof Dikecam Kerana Setuju Kenyataan Berbaur Menghina Golongan Miskin Ketika Covid-19

Vivy

 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.