in

“Lembik loyot” – Video Kak KM Goncang Buah Dada ‘Kena Bahan’ Netizen

Siapa sahaja tak kenal dengan pengasas produk Liana Rosli atau lebih mesra dengan gelaran Kak KM ni, sentiasa tampil yakin dan ‘menyerlah’  dalam mempromosikan produknya.

Terbaru, satu video suka-suka Kak KM ini telah menarik perhatian netizen. Berbeza daripada video lain-lain, Kak KM kongsikan cara-cara malakukan senaman buah dada.

 

Jom senaman t*tek supaya tak masuk angin

Kita semua tahu Kak KM ni orangnya jenis kepala gila-gila dan sentiasa come out  dengan perkara yang mampu menarik perhatian netizen.

Dengan gerak geri tubuh badan yang menggiurkan pastinya mampu memukau penonton. Cuma kali ini lain sikit, tak sangka ‘tajam’ betul mata netizen bila perhatikan senaman Kak KM ni. Hmmm, ala dalam semua orang tak perfect.

 

Lembik loyot – Netizen

Ada yang menyokong, ada yang mengecam malah ada yang memberi nasihat terhadap tindakan yang dilakukannya. Selain menjadi bahan gelak, ada juga bodyshame Kak KM.

Hmm, netizen pun ada-ada je yang nak dibahankan. Tak apalah, mungkin ia sebahagian daripada strategi pemasaran kot. Kalau siapa-siapa yang sudi, ikutlah senaman tu ye..Kah!

 

Baca : Dah la tinggi kat tengkok” – Safiey Illias Berani Mati Tayang Buah Dada Masa Tengah Live