“Dah la tinggi kat tengkok” – Safiey Illias Berani Mati Tayang Buah Dada Masa Tengah Live

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Nampak gayanya pengasas produk kini semakin lama semakin berani buat perkara di luar batasan untuk raih perhatian netizen.

Terkini, Safiey Illias ada buat lagi satu perkara yang tak terjangkau dek akal. Berani mati tayang buat dada apabila diusik oleh netizen agar meminta dia menayangnya.

 

Menggodah sangat –  Safiey

Menerusi IG Live Safiey Illias semalam, ada netizen tegur bahawa dia kelihatan berisi, bagaimanapun Safiey menafikannya dan menjelaskan bahawa hanya punggungnya semakin ‘naik.

Jadi, dia buktikan dengan menayang pinggulnya yang ‘menggodah’ itu dengan bergelek dalam beberapa versi. Salah satunya lagu si Nopal ni.

 

Kalau berani tunjuk buah dada you..Bolehh! 

Bahkan selain itu, dia dengan berani matinya menayang buah dada apabila di minta oleh netizen. Ia dapat dirakam dan di viral kan di IG Story makcik puaka semalam.

Seperti yang kita sedia maklum akaun Instagram makcik puaka ni memang terkenal dalam bab-bab troll orang ni kan?

“Tu bisul ke ketumbuhan, dah lah tinggi kat tengkok”

Kita tahu kan Safiey ni memang rajin melayan peminat-peminatnya, jadi dia pun open minded lah. Ala takpa, husnuzon je lah aurat lelaki kan pusat sampai ke lutut.

Hurmm, tapi kan memang begitu eh rupa dia?

 

Baca :  Tak nak, takkan jadi laki” – Safiey Illias Tolak Tawaran Jumpa Mufti, Tak Mahu Masyarakat Jangka Dia Berubah Jadi Lelaki Kembali

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Ditulis oleh Izuan Jelani

Si gemuk yang tengah berpulun nak kuruskan badan tapi kuat makan, namun selepas 6 bulan lelaki ini berjaya menghilangkan RM 1,000 tanpa sebarang kg.