in

“Layanan dia serius tiptop, tak macam isteri saya…” – Lelaki Kongsi Kisah Terlanjur Dengan Isteri Orang

Kerinduan

Bagaikan sudah jadi satu trend pula bagi suami atau isteri orang zaman sekarang mempunyai hubungan sulit antara satu sama lain. Situasi bertambah hangat apabila kedua-dua pasangan haram ini bekerja di dalam satu pejabat dan sering bertemu kononnya atas urusan kerja.

Bagaikan tiada rasa bersalah terhadap anak, isteri ataupun suami, mereka ligat berskandal sana sini untuk mengisi masa lapang apabila salah seorang daripada pasangan mereka tinggal berjauhan. Apa yang lebih pedih, perkara seperti ini berlanjutan hingga ke atas katil. Aduhai… tak fikir dosa ke?!!

Berikut kami kongsikan cerita daripada Kisah Rumah Tangga mengenai seorang lelaki yang mengaku tewas dengan godaan syaitan sehingga terlanjur berkali-kali dengan isteri orang. Baca perkongsiannya di bawah ini:

Isteri Orang 1

Isteri Orang 2

Haih memang benar teknologi dan media sosial pencetus kepada segala masalah…

Sebaiknya eloklah mengelak daripada bermesej dengan suami atau isteri orang akan hal yang tidak penting. Janganlah saling berhubung sampai tak ingat dunia sehingga terjadi seperti apa yang berlaku di bawah ini…

Isteri Orang 3

Isteri Orang 4

Ya Tuhan mesti berkecai hati isteri dia kalau tahu ni… Menyesal ada suami jenis macam ini! 

Isteri Orang 5

Haih boleh pula dia cerita macam membanggakan dosa yang telah dilakukannya. Bertaubatlah bang… sampai bila nak hidup dalam dosa? 

Semoga perkongsian kisah ini menjadi teladan buat pasangan yang baru mendirikan rumah tangga ataupun sudah mendirikan rumah tangga berbelas tahun lamanya. Boleh jadi rumah tangga yang bahagia itu rosak kerana ajakan syaitan dan tidak tahan dengan godaan nafsu yang membuak-buak. Hidup sudah lengkap pun masih juga nak cari kebahagiaan lain di luar sana. Ish tak faham betul admin! 

Semoga semua yang membaca dijauhkan daripada menjadi mangsa dalam situasi macam ni…

Baca: “Dekat ofis aku, aku suka dekat bini orang ni. Setiap kali dia ke tandas, aku pun pura-pura ke tandas dan….” 

Tandas Punya Jantan