“KURANG AJAR betul!”- Lelaki ‘Seronok’ KENCING Atas Flyover Di Ibu Negara

Sejak dua menjak dah jadi macam satu trend pulak buat kerja bodoh semata-mata untuk mengejar likes dan followers di platform media sosial.

Tapi tak tau pulak kisah kali ini nak mengejar likes atau apa.

Terbaru video yang dimuatnaik di facebook jadi viral gara-gara tindakan lelaki ini KENCING di atas flyover di ibu negara..uishhh!

Kawan-kawannya siap record dan gelak ketawa lagi seolah-olah bersetuju dengan tindakan yang dilakukannya kawannya itu.

 

Kencing bersepah. Kurang ajar atau patut diajar?

Legam buat hal. Kencing bersepah. Kurang ajar atau patut diajar?

Posted by Terkini Viral on Monday, May 27, 2019

Menurut sumber, dipercayai kejadian berlaku di ibu negara. Bagaimana pun maklumat lanjut mengenai kejadian tersebut tidak dinyatakan.

Namun rata-rata mengecam tindakan lelaki tersebut dan rakannya yang jelas tiada kesedaran sivik dan sangat ‘kurang ajar’.

 

“Jangan buat Malaysia macam ni BODOH”

Nasihat admin seeloknya kalau nak buang air kecil a.k.a kencing tu pi lah tandas. Kalau tak tahan sangat, berhenti kat mana-mana petrol station, kalau tak tahan sangat kencing je dalam botol.

Baca : Hati-Hati! Pak Arab Kaki Kencing Aktif Di R&R, Cerita Kononnya Dia Disamun Sebelum Paksa Mangsa Beri Duit.

 

 

 

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.