[KECOH] Gadis Farmasi Dakwa Dipukul Geng PONDAN Diketuai PA Sajat Di KLCC.

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Panas..panas…admin tengok pun panas weh!

Korang tau tak semalam viral satu video yang menunjukkan seorang gadis pekerja sebuah farmasi terkenal yang bertempat di KLCC ditampar seorang perempuan..Eh pondan! Admin pun tak nak tuduh, tapi dorang kata pondan.

Saksi kejadian cakap yang gadis tu kena tampar sebab dia berang apabila dipanggil pondan.

Sumber : Twitter

So, ‘perempuan’ ni kemudiannya tarik tangan gadis farmasi tu keluar dari premis dan pergi ke kawasan orang ramai lalu lalang (actually depan premis farmasi tu je) sebelum mengamuk dan maki hamun gadis ni..tapi kat twitter kata gadis tu pun perempuan berloceng jugak..huhu

For sure la kejadian tu disaksikan ramai orang kan dan video ni dirakam oleh rakan suspek yang berada di lokasi kejadian.

Kalau korang tengok dalam video tersebut, ‘gadis’ tersebut beberapa kali ditampar ‘perempuan’ ni sambil dimarahi didepan orang ramai.

“Tengok muka aku sekarang, aku perempuan tau!”

“Kau tau aku siapa!”

“Kau panggil aku………kan”

Tapi lepas beberapa kali ditampar dan dimaki, gadis tersebut cuba mempertahankan diri dan melawan balik..betul la tu, takkan nak biarkan je.

Namun, menurut laporan polis yang dibuat suspek bersama 3 orang lagi rakannya menyerang ‘gadis’ tu serentak sampai mangsa tu tak dapat buat apa-apa dah.

Dikatakan lepas tu suspek bawa ‘gadis’ malang tu ke pusat security KLCC.

Malah lebih mengejutkan, salah seorang ‘perempuan jadian’ ni siap ugut mangsa tu lagi dan cakap dorang akan buat lagi benda tu sebab dorang masih berdendam dengan gadis malang tersebut..uish kena rasukan ablasa ke ape ni?

So, akibat daripada pergelutan ‘gadis ori’ dengan ‘perempuan jadian’ tersebut, mangsa mengalami kecederaan di jari selain sakit-sakit di badan.

Selain tu, IPhone 7 milik mangsa juga hilang, dipercayai diambil oleh salah seorang ‘perempuan jadian’ tersebut.

Laporan polis dah dibuat di Balai Polis Dang Wangi dan kes masih dalam siasatan.

 

Rata-rata netizen bengang dengan geng ‘perempuan jadian’ tu sebab suka-suka hati perlakukan mangsa macam dia tak ada air muka.

Tapi yang mengejutkan jugak, bila kecoh kat twitter kata ‘gadis’ tu pun jenis berloceng..alamak, mana satu ni.

“Kau tau aku siapa?” Eh gi mati lah kau siapa pun

Eee annoyingnya, maknyah tu maknyah je la

Nak jd pondan pun jadi lah tapi perut boleh tak lets bengkung dulu?

Hish makin menjadi-jadi betul dorang ni kan, kalau yer pun ‘gadis’ tu salah bukan selesaikan dengan tampar dan malukan dia.

Baca : Ni bukan challenge, ni tukar alam Netizen Terkejut Tengok #10YearChallenge Ni, Dulu Pakai Kopiah Sekarang

 

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Isa Zubir

Sejenis manusia yang sempoi, masuk air dan kuat makan. Spesis makhluk yang kalau gelak tak ingat dunia, tapi tak perlu risau sebab aku still waras lagi. Perkara paling penting dalam hidup aku - FAMILY dan KERJAYA, yang lain jatuh nombor dua.