in

Kata Semua Lelaki #MenAreTrash, Pemuda Ini ‘Kantoikan’ Mesej Gadis Ini Yang Minat Dia Masa Tengah Ada BF

Miang4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sekarang ni tak kisah lelaki ke, perempuan ke, semua sama je. Tak perlulah nak jatuh hukum  jantina mana yang jahat, dah terang-terang semua manusia tak sempurna kan?



Kan dah tak pasal-pasal meludah kelangit jatuh ke muka sendiri, sebabtulah orang kata hati-hati dengan percakapan dan rujuk balik diri sendiri, nanti tak pasal-pasal jadi macam kes wanita ni.

Berikutan dengan kes Aliff Aziz kembali curang yang tengah hangat diperkatakan ini, ada seorang pengguna Twitter dengan penuh yakin lantang mengatakan bahawa isu ini adalah contoh bahawa semua lelaki #menaretrash tapi terkena balik pada diri dia.

 

“Aliff aziz membuktikan lelaki are trash, asal curang je lelaki. Yes lelaki semua sama”

Itu lah tweet yang di pos kan oleh individu tersebut, bagaimanapun ia telah dipadam apabila Syaheer Ahmad, dedahkan bahawa wanita tersebut pernah cuba hubunginya dan meluahkan rasa minatnya terhadap pemuda tersebut sedangkan pada waktu itu dia mempunyai kekasih.

“Haha kau pun apa kurangnya perempuan miang. kau lupa ke apa yang kau dm aku masa kau ada bf dulu? crush crush bagai. macam macam kau dm, sampai aku bagitau bf kau. nak aku tunjuk tak?”

Ini semua sebab kenyataannya yang mengatakan orang lelaki sahaja yang curang, lepas ianya dah viral wanita itu ada dm Syaheer mohon agar memadam kenyataannya ini.

Bila dah viral terus menggelitat satu badan

 

“Delete PLEASE!!!”

Caer

Difahamkan wanita tersebut telah nyah aktifkan akaun Twitternya, netizen pula spill the tea melihat reaksi orang ramai. Bukan maoriti tapi oleh dikatakan semua ‘padan muka’ kan wanita itu.

 

Kemenangan buat lelaki – Netizen

Menaretrash4 Menaretrash Menaretrash2 Menaretrash3

Hahaha yang ni win! Selalu kan lelaki dan perempuan berbalah dan tanggapan orang perempuan ni nak menang, haa sekali kan dah mendapat.

 

Baca : Kakitangan KKM Bidas Andaian Vaksin HPV Penyebab Remaja Perempuan Jadi Miang & Miss V Berdenyut

Miang

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.