in

“Kalau gayat jangan tengok!” – Aksi Lelaki Ini Tebang Pokok Dari Atas Ke Bawah Buat Netizen Kagum

2Pokok

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Ada sesetengah kerja tu kita tak boleh buat sendiri. Solusi yang terbaik untuk kerja yang kita tak boleh buat sendiri tu ialah dengan serahkan kepada yang pakar.



Cakap pasal serahkan kepada yang pakar ni, admin nak share satu video pakar tebang pokok. Memang pakar betul lelaki ni tebang pokok, sebab dia mula dari atas ke bawah. Tak percaya? Korang tengok sendiri video @ana_khoz kat bawah ni.

 

Kalau gayat jangan tengok!

Kering darah admin tengok lelaki ni tebang pokok macam tu. Memang skillful betul, mana nak imbang badan lagi, nak pegang chainsaw lagi, nak cari angle untuk tebang lagi. Fuhhh.. memang hebat lah!

Screenshot 2021 01 31 At 1.36.43 PmLepas tengok kali kedua baru nampak wayar yang ada berdekatan dengan pokok tu. Kalau dia tebang dari bawah, memang tumbang kena wayar tu lah kan. 

Screenshot 2021 01 31 At 1.37.18 PmAdmin pun gayat gak tengok video ni. Tapi admin respect lah skill dia. Memang pakar tebang pokok.

Screenshot 2021 01 31 At 1.38.54 PmKan… admin yang beratur tunggu turn beli makanan pun dah lenguh, ni boleh dia kepit macam tu sampai settle tebang pokok. Fuhh.. hebat!

 

Baca: [VIDEO] Bijak! Aksi Burung Kakak Tua Petik Buah Kelapa Curi Perhatian Netizen,  Siap Minum Lagi Tu

Screenshot 2021 01 31 At 1.39.03 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.