in

“Jenuh nak samak” – Comel! Anjing Jiran Terlepas Masuk Rumah, Sempat Main Dalam Kolam

2Husky

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kehidupan berjiran ni seronok sebenarnya. Kalau kita dalam kesusahan atau ada emergency, ada juga orang yang akan membantu. Kadang-kadang tu sampai minta tolong tengokkan rumah kalau kita bercuti panjang atau balik kampung.



Cakap pasal jiran ni, admin nak share satu video yang viral kat Twitter pasal seekor anjing peliharaan masuk ke rumah jiran. Yang comel pasal anjing tu, dia sempat main dalam kolam rumah jiran lagi. Korang boleh tengok video @afatmeow kat bawah ni.

 

Comelnya!

Melalui pemerhatian admin dan sedikit info dari tuan punya video, anjing tersebut adalah baka Husky, baka yang seakan-akan serigala. Kalau tak tahu tu memang ingat serigala lah kan.

Screenshot 2020 08 02 At 2.50.42 PmItulah, walaupun comel, tapi tetap kena sucikan semula kolam tu. Eee geram betul tengok Husky tu, rasa nak peluk-peluk je.

Screenshot 2020 08 02 At 2.49.49 PmKalau nak buang kolam tu jenuh gak lah. Takpe bagi lah dia peluang mandi dan main dalam kolam tu. Bukan sekalu dapat main macam tu.

Screenshot 2020 08 02 At 2.49.39 PmOh ini info yang berguna. Admin tak pernah tahu pulak. Terima kasih ye share dengan semua pasal info ni.

 

Baca: “Nak gelak ke nak kesian?” – Netizen Terhibur Tengok Aksi Abang Delivery Ini Panjat Pagar Rumah Sebab Takut Dengan Anjing

Screenshot 2020 08 02 At 2.48.13 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.