in

“Janji kek tu ‘selamat’ – Netizen Puji ‘Effort’ Wanita Ini Beli Kek Hari Jadi Walaupun..

1Kek

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Sambutan hari lahir memang semua orang suka sebab kita boleh makan kek dan orang akan treat kita elok-elok. Merasa lah jugak orang layan apa yang kita nak. Lagi-lagi kalau dapat surprise dari orang yang tersayang, tak kira lah pasangan ke adik beradik atau kawan-kawan pejabat.



Kali ni kami nak cerita pasal @munerella yang bawa kek hari jadi naik moto. Nak tau apa yang jadi, korang tengok lah tweet dekat bawah ni.

Screen Shot 2019 08 17 At 2.13.12 PmScreen Shot 2019 08 17 At 2.15.10 Pm Screen Shot 2019 08 17 At 2.15.22 Pm Screen Shot 2019 08 17 At 2.15.34 Pm

Barai weh!

Ya itu lah yang jadi kepada kek ni. Barai. Tapi nak buat macam mana, dah nama pun bawak moto memang macam tu lah jadinya. Nak tergelak admin bila tengok keadaan kek tu.

Screen Shot 2019 08 17 At 2.15.47 PmKorang nampak tak keadaan kek tu macam mana? Barai weh. Tapi nasib baik tulisan tu tak hilang. Dan yang paling penting dapat makan kek. Itu lah makna sebenar sambutan  hari jadi. 

Screen Shot 2019 08 17 At 2.13.30 PmBetul! Effort tu yang penting. Admin boleh bayangkan macam mana susahnya nak bawa kek dengan moto. Kalau kek tu kecik dan muat bakul takpa. Dapat pulak moto yang jenis tak ada bakul. Memang settle lah weh.

Screen Shot 2019 08 17 At 2.13.45 PmAdmin tengok pun sedih weh dengan kek tu. Tapi takpe lah nak buat macam mana. Sorry admin tergelak sikit. 

Screen Shot 2019 08 17 At 2.14.21 PmBetul gak tu. Chocolate Indulgence ni memang jenis yang cepat cair. Kena pulak bawak moto bawah matahari yang terik tu. Memang cair habis lah kek tu. 

Screen Shot 2019 08 17 At 2.14.41 PmUish sedapnya kalau dapat pavlova hujung minggu macam ni. Tapi takleh bawa naik moto lah. Barai nanti apa pun tak dapat. 

 

Baca: “Comel je bapak dia” – Netizen Tak Sabar Tunggu Surprise Lepas Tengok Perangai Ayah Ini

1Ba1

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.