“Comel je bapak dia”- Netizen Tak Sabar Tunggu Surprise Lepas Tengok ‘Perangai’ Ayah Ini

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Sambutan hari lahir atau sambutan hari jadi sememangnya di tunggu-tunggu oleh setiap orang. Iye lah kan, setahun sekali je sambut. Kita mesti expect orang akan bagi kek lah paling kurang pun kan, tapi kalau dapat orang buat surprise lagi best!

Lain pulak cerita yang dikongsi oleh @syahirashaiful di akaun Twitter miliknya. Apa yang menarik perhatian netizen ialah, bapanya sendiri yang request untuk buat surprise sempena sambutan hari jadi. Cuba korang tengok tweet dekat bawah ni.

 

Comel je request macam tu

Itu lah reaksi netizen yang rata-rata merasakan si bapa tu comel sebab request anak-anaknya buat surprise sempena birthday. Paling tak boleh blah tu bapa dia terus left lepas create group. Smart move!

Mungkin lah, setiap tahun tak dapat hadiah, pastu dia amik inisiatif yang secraa tak langsung paksa anak dia buat surprise birthday party untuk dia. Power betul uncle ni.

Kan, admin pun rasa comel gak si ayah tu. Ish nanti admin nak buat macam ni gak lah dekat anak-anak admin. Tapi entah bila nak dapat anak pun taktau. Anak tekak, anak mata ada lah. K hambar. 

Ya itulah yang semua tunggu. Cepat buat surprise untuk Babah. Make sure betul-betul surprise sampai teringat dan tak mintak untuk 2-3 tahun akan datang.

Cepat kami netizen mahukan update. Nak tengok apa yang anak-anak mampu lakukan untuk ayah tercinta. 

Surprise menjadi!

Akhirnya penantian netizen semua membuahkan hasil. cuba korang tengok video dekat bawah ni.

Baca: “Good parenting” – Netizen Kagum Tindakan Lelaki Ini Teman Anak Buat Kerja Sekolah di Masjid

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.