in

“Hanya kerana nombor 2 aku dihina?” – Netizen Meluat Baca Luahan Isteri Da’i Farhan, Dilabel Tunggang Agama

Erin4

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Memandangkan dirinya menjadi subjek utama sebagai bahan kecaman warganet, segala posting yang berbaur luahan semenjak menjadi isteri kepada Da’i Farhan pasti akan jadi pertikaian sehingga posting lama pun mesti mereka akan geledah.



Walaupun dah private kan akaun Instagram dia, masih ada netizen yang boleh stalk akaun dia. Kalau semalam dia ada buat luahan rasa kecewa terhadap bekas isteri Farhan, kali ini ada lagi luahan sebelumnya yang kini jadi tumpuan di Twitter.

 

Hanya kerana nombor 2 aku dihina?, pertama kali dalam hidup aku mengalah jadi nombor 2, selalu nak nombor 1 je”

Dalam luahan tersebut Dr Erin luah rasa terkilan kerana dipandang hina disebabkan dia merupakan isteri kedua. Malah dia juga ada mendengus dirinya takkan menjadi hinaan orang ramai kalau dirinya menjadi isteri pertama.

Malah, Dr Erin pun menjelaskan yang ini pertama kali dalam pengalaman dirinya menjadi ‘nombor 2’ malah dia juga pasrah dan redha dengan kuasa tuhan.

Dalam luahan sedih itu, Dr Erin yang kini mempunyai 8 orang anak ini sempat juga mengusik suaminya untuk tunggu kelahiran bayi baru.

Ek8X7Sbu8Aaqix3 1
Sumber : twitter

Ini pula reaksi netizen.

 

Gelenyar habis – Netizen

Erin Erin2

Tak baiklahhh korang ni.

 

Baca : “Pihak satu lagi tak habis-habis nak cari salah & buruk orang..Macam tu ke Ustazah?”- Isteri Baru Buka Mulut ‘Backup’ Da’i Farhan

Erin3

 

 

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.