in

“Gendut pun lari laju” – Gelagat Kucing Ini Lumba Lari Dengan Tuannya Buat Netizen Tersengih

3Ucing

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Gelagat dan perangai kucing memang buat kita mudah terhibur setiap hari. Kadang-kadang tu, perangai pelik kucing tu lah yang buat kita senyum kalau kita dalam masalah.



Jarang-jarang juga kita dengar atau tengok gelagat kucing yang pandai berlumba lari kan. Haa.. kali ni min nak share dengan korang satu video kucing lumba lari dengan tuannya. Korang boleh tengok video @h0ney_ruby kat bawah ni.

 

Gendut pun lari laju

Geram betul min tengok kucing tu lari tinggalkan tuan dia kat belakang. Kucing ni kalau masuk Sukan Olimpik boleh memang ni, dah pernah training dan menang dengan tuan sendiri kan.

Screenshot 2022 07 24 At 12.22.37 PmHari-hari lumba lari? Memang betul lah min cakap kalau masuk Olimpik boleh menang ni. Tinggal nak submit nama je ni.

Screenshot 2022 07 24 At 12.23.11 PmMungkin itu motivasi dia untuk lari laju-laju macam tu. Tak pun nanti kalau kalah tak dapat paw tuan dia makanan sedap-sedap. Macam mana pun kena menang jugak.

Screenshot 2022 07 24 At 12.23.21 PmKann… bersungguh betul dia lari. Mungkin kucing ni baka yang kuat berlari kot. Comel je gendut-gendut tapi lari laju.

Screenshot 2022 07 24 At 12.23.54 PmOh dia faham sendiri rupanya. Bestnya tengok gelagat kucing yang aktif macam ni. Kucing min kat rumah kerja tidur je. 

 

Baca: “Patutlah debab” – Netizen Terhibur Tengok Kucing Peluk Erat Apollo, Merajuk Bila Ada Yang Ambil

Screenshot 2022 07 24 At 12.27.20 Pm

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.