in

Gadis Ini Suka Dapat Buat Seks & Berkahwin Dengan Bapa Kandung Sendiri Lepas Berjaya Berebut Dengan Adik Beradik Tiri

Travis Fieldgrove And Samantha Kershner

Kisahnya bermula apabila si anak ni teringin nak jumpa dengan ayah kandungnya kerana ibu bapanya dah lama berpisah sejak dia lahir, pada mulanya hubungan antara anak dengan bapa dari Nebraska ini elok sahaja.

Tapi tanpa diduga gadis 21 tahun Samantha Kershner – Fieldgrove telah menjalinkan hubungan intim dengan ayah kandungnya sendiri Travis Fieldgrove, 40 tahun setelah mereka bertemu dan kini mereka dah berkahwin!

Punca dia memang tak masuk akal!

 

Percaya bukan anak kandung sebab nama tak ada dalam sijil lahir anak – Travis Fieldgrove (Ayah/suami)

Travis Fieldgrove
Sumber : blog

Mereka mula berjumpa pada 3 tahun lepas, ketika itu Samantha meminta ibunya untuk berjumpa dengan ayah kandungnya sebab tak pernah jumpa.

Ibunya pun turutkanlah dan arrange perjumpaan mereka, seperti yang dikatakan tadi pada awalnya hubungan mereka elok sahaja, seperti anak dan bapa.

Menurut sumber, mereka berdua engan menjelaskan kepada pihak polis setelah ditangkap pada Januari lalu bagaimana ‘cinta’ tu boleh berputik sehingga menyebabkan hubungan sumbang mahram ni, mereka akui bahawa mereka telah melakukan hubungan seks beberapa kali.

Dikatakan 10 September 2018 adalah kali pertama melakukannya, kemudian 1 Oktober mereka berkahwin!

Mereka percaya bahawa mereka bukanlah darah daging pada mulanya kerana menurut si ayah, namanya Fiedgrove tidak ada alam sijil kelahiran Samantha.

Tapi pihak polis rasa was-was dengan keterangan mereka, lalu ujian DNA dijalankan dan keputusannya adalah mereka berdua memang anak dan ayah kandung!

 

Berlumba dengan adik beradik tiri siapa dapat ‘main’ dengan ayah dulu – Samantha (Anak/isteri)

Menurut sumber, Ketika Samantha pula di soal siasat, pada awalnya dia menafikan bahawa dirinya ada melakukan hubungan intim dengan ayahnya sendiri. Namun setelah dikerah dia akhirnya mengaku.

“Dorongan untuk mereka mula melakukan seks dengan ayahnya adalah dia berlumba dengan adik beradik tirinya untuk buat seks dengan ayah mereka”

Ok meremang!

 

Dipenjara dan dilarang berhubung sesama sendiri

Atas keterangan tersebut, mereka berdua bersalah kerana melakukan sumbang mahram. Fieldgrove disabitkan bersalah pada April lepas dan dipenjara selama 2 tahun.

Terkini, dia dah berada dalam tahanan selama 133 hari, dan atas dasar budi bicara pihak berkuasa, hukuman di ringankan dan dia boleh dibebaskan dalam masa 132 hari lagi.

Bagaimanapun, Fieldgrove harus memakai pengesan GPS selama 90 hari kerana dia dilarang untuk mendekati dan menghubungi anaknya selama 90 hari.

Tapi, untuk buat masa ini tiada sebarang info mengenai Samantha tetapi dia juga akan dikenakan tindakan atas kesalahan inii kerana memberi keterangan tidak betul.

 

Baca : Gadis Mangsa Sumbang Mahram Hamil 7 Bulan, Cadang Ingin Jaga Anaknya Sendiri

Sumbangmahram