in

“Every week? Memandai je” – Aeril zafrel ‘Sound’ Netizen Yang Bitter Tengok Wawa Zainal Lawa Masa Bersalin

Wawazainal2 1

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Bagi yang mengikut perkembangan pasangan selebriti romantik ini, pasti peminat dah tahu yang pelankon jelita Wawa Zainal baru sahaja menimang cahaya mata yang ketiga.



Menerusi Harian Metro, anak ketiga Wawa dan Aeril Zafrel itu diberi nama Ayya Soffya bersempena nama Masjid Biru di Istanbul, Turki.

Selain kgembiraan rezeki yang dikurniakan untuk kedua pasangan ini, ada satu lagi tumpuan yang menjadi perhatian para warganet.

 

Everyone said “i wanna be this pretty when giving birth”…. like.. she go to the spa and buat facial every weekend.. do lash extensions… memangla cantik….” – Netizen

Ketika Aeril mengumumkan bahawa Wawa berjaya melahirkan anak perempuan di Twitter kelmarin, ramai peminat yang gembira melihatnya, kebanyakan lebih daripada 300 peminat yang memberikan respon teruja melihat raut wajah Wawa berseri dan kelihatan anggun ketika baru lepas bersalin.

Wawa Wawa2 Wawa3 Wawa4

Namun begitu, dalam lebih daripada 11,000 netizen yang retweets, perkongsian Aeril, masih ada netizen yang dengki dan iri hari bila melihat kecantikan Wawa.

Wawa5
Sumber : twitter

Memandangkan respon seorang warganet ini telah meraih lebih daripada 3,000 jumlah retweets. Pastinya Aeril sendiri dapat perhatian dengan kenyataan individu itu, dan terus tampil beri respon kenyataan yang dilabel bitter oleh netizen dengan cara melawak tapi sinis.

 

Every week? Memandai je” – Aeril Zafrel

Wawa6
Sumber : twitter

Kita sedia maklum, dalam alam maya ni Aeril boleh dikatakan sentiasa up to date dan suka buat perkongsian yang membuatkan peminat tak kering gusi dengan celotehnya.

Ayat dia yang last tu siapa je is layan Twitter pasti akan faham.

Bagaimanapun, mengenai muka Wawa Zainal, ramai netizen yang terpegun sebab muka dia pada masa tu (dalam gambar) dikatakan tak pakai make up tebal.

Memang lawa, kulit bersih je. Apapun, tahniah buat Aeril dan Wawa atas kelahiran seorang lagi cahaya mata.

 

Baca : “Nak sofa baru, kena bg baby baru dulu la…”- Netizen Geli Hati Baca Jawapan ‘Win’ Aeril Zafrel Kepada Wawa

Wawazainal

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.