in

“Dulu orang reject kita, sekarang kita pula” – Pemuda Ini Kena Bahan ‘Kaw-Kaw’ Tayang Paras Rupa ‘Makeover’

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Semua orang akan lalui zaman hingusan sebelum transform diri sendiri untuk jadi yang lebih elok. Misalnya, dulu kulit gelap sekarang dah gebu, dari keding jadi sado, muka berjerawat jadi flawless. 


Tapi macam kali ni memang admin rasa mamat ni over confident, bukanlah nak kata yakin tu tak bagus tapi kena lah berpada-pada, dah lah netizen ni kaki troll orang, kan dah kena.

Korang tengoklah perkongsian daripada Rohaizad Bin Jumat ni.

 

Dulu orang slealu reject kita, sekarang kita reject orang pula”

Posted by Rohaizad Bin Jumat on Monday, January 14, 2019

Video berdurasi 15 saat itu menunjukkan transformasi dirinya masa zaman remaja hingga meningkat dewasa. Yelah gambar dalam lesen kan masing-masing malu nak tunjuk sebab itulah wajar ‘sebenar’ kita.

Lepas dia tayang video Tik Tok tu di media sosial, ini komen netizen. Tak apa dik yang penting confident kita kena ada.

 

Ingat hensem la tahu-tahu sama je

Apa lah korang ni tak baik tau, admin tengok ada je beza kat bulu kening dia tu. Apa pun jangan lah kita mempersendakan fizikal orang, dan kita pula kalau nak yakin dengan diri kenalah berpada-pada sikit. 

 

Baca : “Suara persis itik serati tercekik biji nangka..Nak buat konsert jelajah?” – Video As’ad Motawh Nyanyi Di’Troll’ Netizen

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.