“DP crush kau tu gambar aku” – Lelaki Kantoi Konon Crush Terima Cinta, Padahal…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Pada yang tak tahu trend Twitter milenial sekarang adalah untuk dapatkan retweet supaya dorang boleh confess pada crush dorang.

So, seorang pengguna Twitter minta 2k RT dari followers dia supaya dia boleh luahkan perasaan dia pada seorang wanita yang dia dah lama minat.

Nak dijadikan cerita, mamat ni dapatlah 2k RT dari followers dia dan dia pun confess lah perasaan dia. Yang bestnya, cinta dia berbalas yallssss!

Wowww! Bak kata pengguna Twitter ni, memang lena lah tidur bila cinta berbalas kan? TAPI TIBA-TIBA…

Drama terciduk?

Ada sorang wanita claim yang gambar profile picture whatsapp “crush” lelaki ni sebenarnya gambar dia. Pulakkk dah… Kena catfish ke ni?

Menurut wanita ni, lelaki ni hanya nak RT je, so dia mungkin reka cerita yang crush dia terima dia padahal, dia buat sendiri je conversation tu. Seriouslahhh

Lepas tweet gadis ni tular tentang mamat ni guna gambar dia, akhirnya mamat tu minta maaf pada gadis tu. Walaupun tak berapa ikhlas. Huhuhu

Macam-macamlah orang sekarang. Sanggup buat apa-apa je semata-mata nak raih followers and retweets. Itu je ke perkara yang paling penting sekarang?

 

Baca: “Matilah nakkk” – Lelaki Kantoi Bawak Perempuan Lain Naik Motor Bila Gambar Saman Sampai Rumah

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Nadia Ghafar

Pendengar setia Willie Nelson