“Dia pun nak join” – Netizen Terbahak Lepas Tengok Video 3 Gadis Ini Sebab…

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Dalam dunia ni, yang hidup bukan kita manusia sahaja, ada lagi makhluk-makhluk lain yang turut sama menumpang dalam dunia ni. Jangan risau, admin pun nak share cerita hantu. Tapi admin bukan nak share suatu kejadian yang confirm buat korang gelak.

Tiga orang gadis, diganggu seekor beruk sewaktu nak buat rakaman video. Macam mana boleh berlaku tu admin tak pasti sangat, tapi korang tengok dan enjoy lah video oleh @theera_29 dekat bawah ni.

 

Ada beruk weh

Terkejut admin tiba-tiba ada beruk melompat masuk frame. Admin dok risau phone tu kena rembat dengan beruk tu je. Tapi salah sorang daripada 3 orang gadis dekat atas ni jerit-jerit untuk selamatkan keropok. Memang kena gelak lah dengan netizen. Tu yang admin tergelak gak tadi tu. Phone dekat situ dia tak kisah, keropok tu yang penting. Aduh keras perut admin gelak banyak sangat.

Patut lah terpekik-pekik nak selamatkan keropok tu. Rupanya bawak dari jauh dengan susah payah. Takpa kali ni kita bagi peluang untuk dia terpekik pasal keropok tu.

Boleh jadi tu. Tak model pun boleh jadi maskot untuk keropok tu. Iklan tak payah shoot dah, pakai footage ni je, settle.

 

Baca: “Jangan sampai beruk tu kokak kepala kau” – Individu Dikecam Rantai Monyet Dalam Kereta Biar Berpanas Bawah Matahari

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Ditulis oleh Fahmy Rosli

Seorang Chef, pendengar muzik indie tanah air dan peminat tegar Kugiran Hujan. Optimis dan berwawasan. Motto hidup; “Mana ada perjuangan yang patah”.