in ,

“Buy 1 free 1 ke ni?”- Gambar Bersanding EmmaxShazli Jadi Buah Mulut Netizen Sebab..

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Tarikh 20/02/2020 ada lah tarikh yang cantik untuk tahun ni. Menggunakan tarikh tersebut, beberapa artis tanah air telah memilihnya untuk mengabadikan hari terindah mereka.

Antara artis yang memilih tarikh tersebut ialah Emma Maembong. Tahniah diucapkan kepada beliau. Walaubagaimanapun, beberapa gambar ketika majlis resepsi Emma Maembong dengan pasangannya, Shazli telah menimbulkan buah mulut netizen.

Mana tidaknya, gambar yang melibatkan adik Emma, Chacha Maembong telah menjadi sedikit kontroversi apabila kedudukan yang agak awkward melibatkan mereka bertiga. Dalam gambar tersebut juga kita boleh tengok Shazli mencium Chacha di pipi. Siapa yang kawin dengan siapa ni? Cuba korang tengok tweet oleh @syahbinar kat bawah ni.

 

Buy 1 free 1 ke?

Rata-rata netizen tak senang duduk tengok gambar ni. Iyelah kan, tak manis buat macam tu. Mulut netizen ni bukan boleh tutup, confirm ada yang komen dan kecam. Tu lah siapa suruh buat benda pelik-pelik macam tu. Kan dah mendapat.

Admin pun first time tengok macam ni. Lain betul keunikkan dorang ni nak buat. Tak manis sebenarnya dipandang orang.

Hahaha buy 1 free 1. Kawin sorang, dapat dua. Memang senang betul. Tapi admin tetap tak setuju dengan apa yang dorang buat ni. Ish ish ish

Betul, adik ipar tu bukan mahram. Halal untuk kawin. Kalau kahwin kita nak orang doakan kita benda yang baik-baik. Tapi jadi macam ni pulak. Hadoii..

 

Baca: “Ingat magic ke boleh hilang muncul balik” – Emma Maembong Dikecam Promote Produk Kembalikan Dara

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari: