Bukit Jalil Sesak Dengan Peminat EXO!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:



Haa rasanya semua dah sedia maklum bahawa hari ini merupakan hari yang dinanti-nantikan oleh peminat EXO. Untuk yang tak tahu tu, hari ni pukul 5 petang akan diadakan konsert kaw-kaw punya oleh EXO di Axiata Arena, Bukit Jalil.

Konsert kali ketiga di Kuala Lumpur kali ini memang mendapat sambutan yang hangat daripada semua fans. Dikatakan semua tiket yang dijual 100% laku walaupun range untuk harga tiket-tiket itu semuanya ratus-ratus. Gila weyyy… Ada jugak yang tak sempat nak beli itu, sanggup beli tiket tersebut 3 kali ganda lebih mahal. Fuhhhhh!

Sumber: Viagogo

Menurut peminat-peminat fanatik EXO di laman Twitter, difahamkan mereka dah tiba di Malaysia sejak malam tadi lagi. And for sure, KLIA masa itu meriah sebab semua ‘turun padang’ meraikan ketibaan penyanyi-penyanyi kesayangan dorang ini. Ini normal huhuhu..

Sumber: Twitter

Apa yang mengejutkan lagi apabila semua peminat-peminat ini dah sedia berkumpul depan Axiata Arena, Bukit Jalil sejak pagi tadi lagi. Maklumlah, bukan selalu dorang dapat jumpa depan-depan kan, so masing-masing mesti excited! Difahamkan jugak, keadaan dekat situ memang crowded sebab hampir semua dah get ready nak serbu Bukit Jalil. Weeewwww!

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Antara video-video yang dikongsikan peminat Exo di Twitter:

Fuhhh meriahnya Bukit Jalil! Harap-harap semua peminat itu dapat bersabar lah sampai pukul 5 ni ye! Tak nak isu-isu macam sebelum ini jadi lagi dah lah ye!

Fuhhh admin tak sabar pulak nak tengok dorang share gambar dengan penyanyi-penyanyi kegemaran dorang japgi!

Baca: Lelaki Dari Johor Berjaya Jadi Mandopop Idol dan Kalahkan 91 Peserta!

Rocket WOBDapatkan berita yang paling viral setiap hari:

Written by Zarith Sofea

Seorang gadis yang minat membaca dan melayari internet untuk lebih cakna tentang gosip dan berita terkini. Peka dengan keadaan semasa tetapi tidak mudah terpengaruh dengan budaya fitnah yang tidak sihat.