in

“Boleh try” – Lelaki Ini Kongsi Tips Cara Pakai Kain Pelikat Buat Netizen Terpegun

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kain pelikat adalah sejenis pakaian yang sangat versatile. Penggunaannya tidak terhad kepada kain sarong, malah boleh menjadi kain tuala, kain lapik meja dan juga sejadah.


Korang punya skill pakai kain pelikat tu power tak? Kalau kejap-kejap londeh tu, korang boleh try tengok cara pakai kain pelikat dalam video kat bawah ni.

 

‘Confirm’ tak londeh

Selama ni admin pakai kain tak pernah terlondeh lagi lah. Cuma bila pakai tu tak berapa kemas. Lepas ni boleh try cara ni untuk bagi kemas pulak.

Betul bro. Mungkin geng-geng masjid atau surau tu guna cara ni. Memang confident je pakai gerak sana-sini. Tak perlu risau kalau-kalau terlondeh.

Ya benar. Kalau pakai kain tu elok je terletak line dia dengan lipatan semua memang puas lain macam lah. Confident tu terus meningkat. 

Kepala kain tu memang biasanya orang letak kat belakang. Mungkin member bro boleh tengok tutorial ni, baru lah orang tak pandang pelik dekat masjid atau surau.

 

Baca: “Atok dulu jadi Elsa” – Lelaki Ini Rileks Bereksperimen Dalam Cuaca Sejuk Pakai Kain Pelikat

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.