“Bodoh apa korang” – Foto Dengan Aliff Aziz Diranjang Tersebar? Gadis 17 Tahun Perjelaskan Hal Sebenar

Fuh! Bulan-bulan puasa ni makin panas pula kes Aliff Aziz ni, semalam gadis 17 tahun tu ada buat pengakuan secara terbuka dan mengakui bahawa dirinya bersama Aliff Aziz.

Namun, mereka tidak melakukan apa-apa. Disebabkan itu, Rotikaya ada kongsikan  satu lagi gambar mereka berdua seolah-olah sedang berada diranjang.

 

Gambar tidur dengan Aliff Aziz

Foto intim yang menampakkan seorang lelaki sedang cium leher Nismell sambil memakai pakaian dalam berwarna hitam. Ada yang mendakwa bahawa jejaka itu adalah Aliff.

Sumber : Rotikaya

Susulan dengan tersebarnya gambar tersebut, Nismell tampil memberikan respon melalui ig story nya dengan menjelakan bahawa lelaki tersebut bukanlah Aliff tetapi bekas teman lelakinya. Hmmm.

“Tu ex-couple aku bukan Aliff Aziz”

Sumber : Instagram

Hurmm tak tahu lah maana satu yang betul, tapi yang penting Nismell dah mengaku salahnya, dan dah beri respon dah pun pasal gambar ni. Entah lah, apa pun kita tunggu kenyataan daripada tuan empunya badan.

 

Baca : “Minah rempit karat pun suka”  – Aliff Aziz Check In Hotel Dengan Awek TikTok Umur 17 Tahun?

 

Ditulis oleh Izuan Jelani

Mende?