BESTNYA! Kalau Nak Menang Redmi Note 8 Pro, Earphones JBL & Tawaran Kereta Eksklusif Korang Kena Pergi FREE Event Ni!

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:



Kami ada berita menggembirakan yang akan buat korang teruja!

Menangi hadiah bernilai sehingga RM10,000 dan test drive kenderaan 4×4 kegemaran korang daripada pelbagai jenama kereta selain sertai banyak aktiviti serta game menarik. Semuanya pada 16 dan 17 November 2019 ini!

Paling syok sekali, korang tak perlu keluar duit sebab event ni FREE je!

Nah admin senaraikan maklumat tentang event ni:

 

1. Uji kemahiran memandu di trek penuh halangan mencabar

Sumber: Carlist.my
Sumber: Carlist.my

Salah satu tarikan paling menarik pada event ini adalah sesi pandu uji di mana pengunjung diberi peluang untuk test drive pickup truck kegemaran daripada jenama kereta terkenal.

Antara pilihan kereta yang diberi kepada pengunjung adalah model terbaru Isuzu D-Max 1.9L Blue Power, Mitsubishi Triton, Ford Ranger Raptor serta kenderaan rasmi Borneo Safari 2019 jenama Isuzu.

Antara halangan untuk pandu uji kenderaan termasuk: 

  • Tarmac road untuk uji prestasi kenderaan di atas jalan
  • Defensive driving course untuk meningkatkan kemahiran memandu serta halangan mencabar bagi kenderaan 4×4 untuk pengalaman pandu uji yang mengujakan
Sumber: Carlist.my

 

2. Berpeluang menangi hadiah bernilai sehingga RM10,000

Sumber: Instagram

Siapa tak suka benda free kan? Hehe…

Apa yang menarik, mereka ada hadiah untuk dimenangi SETIAP HARI termasuk:

  • 3x telefon pintar Xiaomi Redmi Note 8 Pro
  • 8x earphones Free X Wireless jenama JBL
  • 64x tambah nilai kad Starbucks bernilai RM50
  • 32x tambah nilai kad Petronas Petrol bernilai RM100
Sumber: Gadget Guy

Paling awesome sekali, semuanya percuma! Apa yang korang kena buat cuma:

  1. Dapatkan stamp card dan kumpul stamp daripada jenama yang terlibat
  2. Bila dah complete, korang akan layak untuk masuk cabutan bertuah yang akan dibuat sebanyak 4 kali sehari.

Mudah kan?

 

3. Sertai aktiviti menarik di booth karnival, pertunjukan kereta dan banyak lagi

Sumber: Malaysia Records

Kalau korang tak minat dengan pandu uji kenderaan tu, jangan risau sebab ada juga akiviti lain yang korang boleh enjoy! Selama 2 hari event berlangsung, pengunjung boleh:

  • Sertai game menarik di booth karnival
  • Cuba pelbagai jenis makanan daripada food trucks
  • Ambil gambar ‘on point’ dengan kenderaan 4×4 yang dah diubah suai sebagai Sabah Four Wheel Drive Association, Borneo Jeep Car Club serta banyak lagi kelab kereta yang mempamerkan kenderaan unik.

Korang berpeluang menang semua ni di DRIVE: Off-Road Edition 2019 anjuran Carlist.

Akan berlangsung pada16 & 17 November 2019 di Kompleks Sukan Likas, acara paling besar dan ekspo kereta paling mengujakan di Sabah.

Penuh dengan promosi dan tawaran menarik daripada jenama yang terlibat, pengunjung juga layak mendapat diskaun RM5 jika menaiki GRAB untuk ke Kompleks Sukan Likas dengan menggunakan kod “CARLISTDRIVE” selama event berlangsung. Yay!

Untuk maklumat lanjut tentang Carlist.my DRIVE: Off-Road Edition 2019, klik sini.

 

Korang dah start rasa teruja tak?

Rocket WOBIkuti kami untuk berita viral setiap hari:

Lobak Merah ialah laman socialtainment #1 di Malaysia. Dapatkan isu-isu viral setiap hari.