in

“Ape siakkk, tahan berak pun kena buat live ke” – Ramai Meluat Dengan Gadis Tak Tahu Malu Ini, Mengadu Sakit Perut Di IG Live!

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.

Kegilaan masyarakat sekarang dengan media sosial makin lama makin memburuk. Kalau dulu setakat update gambar dua tiga keping atau tulis status ‘lapar’ tu admin rasa boleh terima lagi.


Tapi apo kono eh jang pulak kes yang buat IG live sambil menahan perut untuk berak? Haa tak percaya? Tengok video kat bawah ni. 

 

“Nak pergi tandas tapi masalahnya jalan jem. Rasa nak terberak sangattt” 

Menerusi perkongsian video di page AiskrimPotong, seorang gadis telah merakam IG Live di dalam kereta dan mengadu yang dia sedang menahan sakit perut. Sekali dengar macam sakit nak beranak tapi rupa-rupanya dia tengah tahan sakit perut nak buang air besar. Ops! 

Katanya, dia dah tahap tak boleh tahan lagi sampaikan ‘bentuk’ tahi tu pun dah terasa-rasa di hujung punggung tu. Ewww itu pun nak cerita keee? Korang tengoklah video sampai abis dia merengek nak berak.

Nak yak yak pun boleh buat live eh? Nanti dah masuk toilet jgn buat live pulak ye 😅

Posted by AiskrimPotong on Tuesday, April 9, 2019

 

“Bodoh tak malu ke? Ko ingat comel ke buat macam tu?” 

Rata-rata netizen seperti yang korang boleh expect lah memang meluat habis dengan perangai gadis tersebut. Nak buang air besar pun nak merengek kat IG Live. Adoyai… dah tak ada benda lain lagi ke nak buat?

Sumber: Facebook

 

“Sambungannya mana? Taiknya keras ke cair… bentuk macam mana” 

Sumber: Facebook

Hmm min ni sebenarnya makin tak faham dengan perangai orang zaman sekarang. Nak berak pun nak record bagitahu semua orang. Jangan sampai dah masuk tandas nanti pulak nak buat IG live ye. Berpada-padalah main media sosial ni. Kan dah kena kecam. 

Baca: “Hidup PASKAL!” – TLDM Kecam Video Bigo Live Lelaki Menyamar Jadi PASKAL Sambil Mengorat ‘Pondan’

Ikuti kami di Facebook, Youtube, Twitter, and Instagram untuk berita terkini setiap hari.